Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren strategisk planlægger til kommuneplanlægning

Kommuneplanlægger til Planafdelingen i Randers Kommune.

Brænder du for strategisk byudvikling, de store linjer og udvikling med kvalitet? Kan du kombinere rammer og retningslinjer med visioner, store armbevægelser og inddragende processer? Tænker du langsigtet og helhedsorientering samtidig med, at du er serviceminded og kan skabe hurtige resultater? Så mangler vi en planlægger til kommuneplanlægning og strategisk byudvikling.
Randers Kommune er en af Danmarks største og mest dynamiske kommuner – og det kan mærkes! Vi har forrygende travlt med en række planlægnings- og udviklingsopgaver, der spænder fra store byudviklingsprojekter som Byen til Vandet, kommuneplanlægning, klimaplanlægning og vindmølleplanlægning over områdefornyelse og udvikling af Randers midtby til masser af lokalplaner.
Den store politiske bevågenhed og det høje ambitionsniveau betyder, at byrådet har dedikeret et særskilt udviklingsudvalg med ansvar for planlægning og udvikling af kommunen. I Randers er vi nemlig ambitiøse; vi tænker langsigtet, og vi vil udvikling med kvalitet! Byrådet er nu i gang med en visionsproces, der skal danne grundlag for planstrategien og sætte retning for de næste års spændende opgaver.
Vi har særligt fokus på den strategiske planlægning både i form af kommuneplanlægning for bl.a. erhvervsområder, detailhandel, byudvikling og klimatilpasning og i form af store udviklingsprojekter som Byen til vandet, en bæredygtig bydel i Randers syd og strategisk helhedsplan for Randers midtby. Samtidig skal vi videreudvikle større byudviklingsprojekter i samarbejde med investorer, bygherrer og interessenter.
Randers Kommune søger derfor en erfaren og initiativrig planlægger til kommuneplanlægning og strategisk byudvikling.

Hvad skal du lave?
Du skal primært beskæftige dig med den overordnede planlægning - fra vision, strategi og målsætning til udformning og administration af kommuneplanen – fra hovedstruktur til rammer og retningslinjer. Du vil desuden skulle indgå i og være projektleder for større byudviklingsprojekter og længere planprocesser.
Vi har digital kommuneplan (Odeum), og drift og vedligehold af denne er en naturlig del af jobbet.
Du får også afhængig af dine kompetencer og interesser mulighed for at deltage i andre opgaver - fra erhvervsservice og daglig sagsbehandling til temaplaner, VVM og miljøvurdering, klimasikring og energiplanlægning.
Vi tilbyder

 • et spændende, selvstændigt og udfordrende job i et travlt og dynamisk miljø
 • højt til loftet med plads til kreative processer og fokus på strategi, arkitektur og udvikling
 • mulighed for at gøre en forskel og være med til at sætte retning for fremtidens Randers!
 • et uformelt arbejdsmiljø med vægt på tæt samarbejde, engagement og humor
 • en fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
Hvem er du?
Vi forventer, at du:
 • er uddannet arkitekt, ingeniør, urban-designer eller har anden relevant uddannelse
 • har erfaring med strategisk og fysisk planlægning og godt kendskab til planloven
 • brænder for kommuneplanlægning, strategier og langsigtet byudvikling
 • er god til at kommunikere kompliceret stof på en let forståelig måde
 • har overblik og kan skabe struktur og fremdrift i komplekse og langsigtede planlægningsopgaver
 • har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation og har forståelse for de politiske processer
 • tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og i grupper. Du er god til at samarbejde og ved, at vi kun kan skabe resultater sammen med andre
 • er udadvendt, har et godt humør og fungerer godt i en travl hverdag.
Hvem er vi?
Plan har et engageret og bredt fagligt miljø med pt. 21 af landets dygtigste, sjoveste og sødeste medarbejdere. Vi varetager kommunens opgaver inden for fysisk planlægning, klima og arkitektur og arbejder bl.a. med kommuneplanlægning, udviklingsprojekter, midtbyplanlægning, lokalplaner, klimaplanlægning, byrum, byfornyelse, erhvervsservice, arkitekturpolitik og miljøvurdering.
Vi tager udgangspunkt i forvaltningens værdier: Vi er åbne, kreative og offensive, og vi kan tilbyde dig en spændende, travl og udfordrende arbejdsdag med en bred variation af opgaver. Vi sætter pris på et godt fagligt og socialt miljø, og der er altid plads til en sjov historie og et godt grin!
Du kan læse mere om Randers Kommune og Miljø og Teknik på www.randers.dk (http://www.randers.dk/).
Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst, kvalifikationer og efter forhandling med din faglige organisation. Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. maj 2018 – men selvfølgelig gerne før!
Ansøgning
Ansøgningen skal sendes via Randers Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgningen og bilag skal være modtaget senest tirsdag den 6. marts 2018. Samtaler forventes afholdt den 13-15. marts 2018.
Vi har også en stilling som byplanarkitekt til lokalplanlægning og byudvikling med arkitektonisk kvalitet. Hvis du er også er interesseret i den, skal du sende en særskilt ansøgning.
Hvis du gerne vil vide mere, så kan du ringe til leder af Plan, Britta B. Pørksen på 8915 1569 / 2544 1569 eller Karina Lindved på 8915 1027 / 2944 9850.

Ansættelsesforhold
Fastansættelse. Fuld tid.

Tiltrædelse
01.05.18

Ansøgningsfrist
06.03.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Miljø og Teknik

Kontaktperson
Leder af Plan, Britta B. Pørksen på 8915 1569 / 2544 1569


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her