Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren sygeplejerske primært til aftenvagter i Hjemmesygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Genopslag
Trives du med akutte opgaver? Trives du med uforudsete opgaver? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor du tager ansvaret for kvaliteten af opgaverne hos borgerne?   
Så skal du søge denne stilling!  
 
Din faglige inspiration og udvikling får du gennem arbejdet, dine kolleger og den strategiske kompetenceudviklingsplan, som alle ansatte bliver involveret i.   
Hos os hilser vi dine nye ideer velkommen, og faglig sparring er en del af hverdagen. 
 
Vores gode kollega i aftensygeplejen Vanløse har valgt at gå på pension; har du lyst til at afløse hende?
Du bliver en del af et aftenteam bestående af en sygeplejekollega og erfarne social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.  
 
Vores fornemste opgave er at bidrage til vores borgeres gode og trygge ældreliv ved at levere en adækvat, professionel og empatisk sygepleje.  
 
Det er vores ambition at styrke opgavekontinuiteten, både dag og aften, så har du mod på også at have nogle dagvagter, hvor du vil blive en del af en større sygeplejegruppe, vil det være en fordel.  
 
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier, derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre.
 
Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig – og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring; det er udfordrende og spændende – og vi er ikke blege for at gå nye veje.   
 
Ud over de faglige kvalifikationer du har, ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem forventer vi også, at du bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Stillingen er til besættelse snarest mulig.
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst samt principper for lokal løndannelse/Ny Løn.
 
Yderligere oplysninger   
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Lise Helms på 3530 2582.   
Hjemmesygeplejen i Vanløse/Brønshøj/Husum er en del af Hjemmeplejen VBH.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 25. april 2018 
Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her