Erfaren sygeplejerske primært til aftenvagter i Hjemmesygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Genopslag
Trives du med akutte opgaver? Trives du med uforudsete opgaver? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor du tager ansvaret for kvaliteten af opgaverne hos borgerne?   
Så skal du søge denne stilling!  
 
Din faglige inspiration og udvikling får du gennem arbejdet, dine kolleger og den strategiske kompetenceudviklingsplan, som alle ansatte bliver involveret i.   
Hos os hilser vi dine nye ideer velkommen, og faglig sparring er en del af hverdagen. 
 
Vores gode kollega i aftensygeplejen Vanløse har valgt at gå på pension; har du lyst til at afløse hende?
Du bliver en del af et aftenteam bestående af en sygeplejekollega og erfarne social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.  
 
Vores fornemste opgave er at bidrage til vores borgeres gode og trygge ældreliv ved at levere en adækvat, professionel og empatisk sygepleje.  
 
Det er vores ambition at styrke opgavekontinuiteten, både dag og aften, så har du mod på også at have nogle dagvagter, hvor du vil blive en del af en større sygeplejegruppe, vil det være en fordel.  
 
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier, derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre.
 
Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig – og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring; det er udfordrende og spændende – og vi er ikke blege for at gå nye veje.   
 
Ud over de faglige kvalifikationer du har, ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem forventer vi også, at du bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Stillingen er til besættelse snarest mulig.
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst samt principper for lokal løndannelse/Ny Løn.
 
Yderligere oplysninger   
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Lise Helms på 3530 2582.   
Hjemmesygeplejen i Vanløse/Brønshøj/Husum er en del af Hjemmeplejen VBH.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 25. april 2018 
Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Er du vores nye sygeplejerskekollega - ?

Hæmatologisk Klinik

København
Tænker du JA, så får du nu chancen for at blive en del af en stor velfungerende enhed med 45 sygeplejersker fordelt på et sengeafsnit og et ambulatorium. Vi er forankret i TEAM 1, Klinik for Blodsygdomme, hvor vi huser 20 patienter i vores døgnafsni...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018