Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren sygeplejerske til specialiseret onkologisk ambulatorium

Sjælden udbudt stilling til ambulatorium for gynækologisk cancer samt patienter med hjernetumorer.  
 
Vi er et højtspecialiseret ambulatorium der netop nu, har mulighed for, at tilbyde en stilling i vores ambulatorium – hvad enten du ønsker primær tilknytning til gruppen der varetager behandling til patienter med hjernetumorer, eller gruppen der varetager behandling af patienter med gynækologisk kræft.  
 
Vi er et stort team, bestående af sengeafdeling primært til gynækologiske patienter, samt to ambulatoriespor der henholdsvis behandler patienter med gynækologisk kræft samt patienter med kræft i hjernen. I stillingen indgår weekendvagt hver 3. weekend i sengeafdelingen.  
 
Opgaverne er komplekse, men som sygeplejerske vil du primært tage del i lægeprogrammet, hvor der ordineres kemoterapi og afholdes samtaler om sygdom og behandling. Andre dage vil du arbejde selvstændigt, men i team med erfarne kollegaer, med at give kemoterapi og afholde samtaler og konsultationer med patienterne. Størstedelen af behandlingerne der gives i ambulatoriet, er pallierende, det vil derfor være en fordel hvis du har erfaring med palliation og/eller ”den svære samtale”.
 
Du bliver tilknyttet en kontaktsygeplejerske i et år. Onkologisk grundkursus og kursus i Medicinsk Kræftbehandling er en obligatorisk del af første års ansættelse. Supervision ved psykolog er et tilbud til både dig og dine kollegaer. Mono- og tværfaglige konferencer er en integreret del af det daglige arbejde.  
 
Vi søger nye kollegaer der bidrager til praksisfællesskabet, har et godt overblik, er i stand til at prioritere i en travl hverdag og gerne drøfter sygeplejens mange udfordringer men også muligheder.
 
Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfristen er d. 15/2 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 8.  
 
Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Phanareth tlf. nr. 35 45 11 20 eller assisterende afdelingssygeplejerske Christina Neumann tlf. nr. 35 45 46 49.
 
Link til stillingsbeskrivelse:
https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=2d2633ed-4569-4f19-b827-b71fd3184106&cid=342
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her