Erfaren systemadministrator til Det Kgl. Bibliotek


Erfaren systemadministrator til Det Kgl. Bibliotek

Har du lyst til at blive en del af Det Kgl. Biblioteks it-afdeling og hjælpe os med at sikre en stabil og sikker drift samt løbende udvikling af vores IT-infrastruktur til gavn for publikum, kunder og medarbejdere?

 

Vi søger en erfaren medarbejder, der har lyst til at sætte sit eget præg på vores digitale infrastruktur. Stillingen er på fuld tid og er ledig til besættelse pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter.

 

Du bliver en vigtig del af vores it-driftsafdeling i København med 8 andre kollegaer inkl. sektionsleder. Du vil komme til deltage i arbejdet med at imødekomme de stigende krav til bibliotekets digitale løsninger ved løbende opgraderinger og udvidelser af infrastruktur og services.

 

It-driftsafdelingen har ansvaret for at sikre en stabil og sikker drift samt løbende udvikling i et blandet it-miljø, der skal give den bedst mulige service til medarbejdere, publikum og kunder.

 

Opgaver

Dine opgaver vil blandt andre omfatte drift af:

 


  • Windows Server 2008 R2 og nyere

  • Active Directory og Group Policies

  • Internet Information Server

  • Microsoft SQL Server

  • Backup


 
 
Det forventes, at du er fleksibel og hjælper, hvor det er nødvendigt

 

It-faglige kvalifikationer

Et kendskab til følgende områder vil være et plus, men ikke et krav:

 


  • CommVault, Veeam eller Veritas NetBackup

  • Storage (SAN/NAS) Hitachi- og/eller EMC-løsninger

  • Netværk (Firewall Check Point og pfSense)

  • PowerShell-kompetence


 
Personlige kvalifikationer

Du er nysgerrig og engageret, samtidig med at du er åben og omgængelig og nyder at dele din viden med andre.

 

Dokumentation betyder meget for os, så derfor skal du være god til at dokumentere dit arbejde, have en struktureret arbejdsform samt et godt overblik.

 

Som person skal du sikre, at mange sideløbende opgaver kommer i mål til aftalt tid og i rette kvalitet. Vi forventer derfor, at du er selvstændig, og at du trives med at løse opgaver på egen hånd.

 

Det er endvidere nødvendigt, at du hurtigt kan tilegne dig tilstrækkelig viden til, at du kan indtræde i sektionen på lige fod med de øvrige medarbejdere.


 
Endelig lægger vi stor vægt på, at dine samarbejdsevner er i top, og at du er en aktiv sparringspartner og udpræget holdspiller, som kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde. Som person må du gerne være socialt omgængelig og have et godt humør.

 

Hvad vi kan tilbyde

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor du selv har gode muligheder for at påvirke dine omgivelser og udvikle dig fagligt. 

 

Der er 8 medarbejdere i it-driftsafdelingen i København, der sammen med de 8 medarbejdere i it-driftsafdelingen i Aarhus udgør Det Kgl. Biblioteks interne it-drift.

 

It-driftsafdelingerne er under omstrukturering efter en outsourcing-proces, hvor bl.a. Windows-arbejdspladserne og Exchange-driften er blevet outsourcet til Statens IT. Vi har et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt ambitions- og aktivitetsniveau.

 

Du kommer til at arbejde i Den Sorte Diamant og får en af byens bedste udsigter. Din arbejdsdag vil være afvekslende og til tider hektisk, men arbejdstiden vil primært ligge mellem kl. 8 og 16.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Finansministeriets overenskomst med vedkommende faglige organisation.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Ansøgning

Du søger elektronisk ved at klikke på knappen Søg stillingen allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside http://www.kb.dk/da/kb/jobs/. Du bedes vedhæfte din ansøgning og dokumentation for uddannelse og relevant erfaring. Ansøgningen skal være modtaget senest den 20. februar 2018.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lennart Grønlund tlf. 91 32 45 85 – legr@kb.dk eller til afdelingsleder Klaus Elbinger Kjærgaard tlf. 21 67 29 71 - kk@kb.dk.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Technical Support Specialist

AIRTAME ApS

The role Airtame is looking for an awesome person to join our technical support team at our HQ in Copenhagen. You will act both as an advocate for our product and a technical expert, while at the same time nurture customer relationships, provide tho...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (København)

Styrelsen for It og Læring

Vil du være med til at drive it-systemer, der har afgørende betydning for hele undervisningsområdet? Styrelsen for It og Læring er i gang med at implementere nye cloudbaserede løsninger, og hvis du vil være med fra begyndelsen, er her en god mulighe...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige nyuddannede systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (København)

Styrelsen for It og Læring

Vil du drifte it-systemer af afgørende betydning for undervisningsområdet? Nyuddannet med solide it-faglige kompetencer og lyst til at prøve det hele af i praksis? Så kan du kickstarte din karriere her og nu hos os. Vores mål er at være blandt de be...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

It-infrastrukturkonsulent til Danmarks Domstoles nye digitale system

Domstolsstyrelsen

København
Domstolsstyrelsen er i gang med at digitalisere sagsbehandlingen ved domstolene. Vi er ambitiøse og går målrettet efter it-professionalisering og fuld digital understøttelse af vores sagsbehandling. Vi har netop fået et nyt system til behandling af ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

UX intern with ambitions to apply UX to all types of projects

RAMBØLL DANMARK A/S

Are you user focused and driven by a great user experience. And do you want to collaborate with colleagues representing many different professions to create the perfect user experience? Ramboll Denmark is looking for a talented, passionate intern wi...