Erfaren test manager til it-driftsudbud i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

Motiveres du af at have det overordnede ansvar for styring af test i forbindelse med genudbud af store it-systemer? Har du solid viden og erfaring indenfor test, og er du god til at kommunikere og samarbejde? Så er det måske dig, vi har brug for. Vi er et kontor, der opbygger stærke kompetencer for at gennemføre udbudsprojekter og fokuserer på at arbejde effektivt. Center for Udbud driver udbudsprojekter ud fra et 360 graders princip, hvor vi, i samhørighed, fokuserer på jura, økonomi, sikkerhed, teknik, test og forretningsbehov. 
 
Effektiv udbudsproces i fokus 
Du vil blive en integreret del af de projektgrupper, der planlægger og gennemfører it-driftsudbud i enheden Center for Udbud, hvor du bliver nøgleressource indenfor test. Sammen med kolleger med teknisk og forretningsmæssig baggrund lægger du niveauet for test i forbindelse med projektet, så vi sikrer en glidende overgang, når leverandøren overtager systemansvaret. Du opererer i både analysefasen, specificeringsfasen, udbudsfasen og i transitionsfasen. 
 
Som test manager er du med til at vedligeholde den generelle teststrategi for vores driftsudbudsprojekter. Du bliver også ansvarlig for at holde Center for Udbuds udbudshåndbog ajour i forhold til dit ansvarsområde og opgaver. Center for Udbud fokuserer på at opsamle og dokumentere erfaring samt løbende at effektivisere processer i udbudsprojekter.   
 
Dine opgaver vil hovedsageligt ligge inden for følgende områder:   
 

  • Undersøge og vurdere eksisterende testmateriale, testscenarier, testcases, testdata mm  
  • Sikre at niveauet for test fastlægges med relevante interessenter 
  • Vurdere leverandørens tilbud i forhold til test og varetage dialog om test med leverandører 
  • Godkende testplaner og testrapporter    
  • Gennemføre skatteforvaltningens tests sammen med team af testere 
 

Vi er et energisk team, som har fokus på samarbejde og lægger vægt på at drive individuelle opgaver, som skal sikre et optimeret udbudsprojekt. Du bliver en del af et relevant vidensdelingsforum med andre interne testkolleger med tilsvarende fokus og opgaver.  
 
Erfaren test manager med gode samarbejdsevner  
Du har en relevant baggrund indenfor test management og gerne minimum fem års relevant erhvervserfaring. Det er en fordel, hvis du er certificeret indenfor test og ISTQB.  
Det er samtidig vigtigt, at du har erfaring med leverandørkontakt. 
 
Som person er du selvkørende, serviceorienteret og udadvendt med godt humør, og du har gode faciliterings- og kommunikationsevner. Det ligger dig naturligt at have et godt overblik, og du trives med at drive mange opgaver samtidigt. Samtidig motiveres du af at arbejde sammen med kolleger med forskellige baggrunde og kompetencer. Vi forventer, at du kan forstå og formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt.
 
Center for Udbud – dit nye kontor   
Vi planlægger og gennemfører primært it-relaterede driftsudbud men kan også være involveret i andre typer af it-udbud. Vi indsamler interne såvel som eksterne erfaringer med anvendte kontraktparadigmer og processer med henblik på fortsat optimering i forhold til skatteforvaltningens behov.   
 
Ansøgning og kontakt   
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 18. februar 2018. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Claus Toftlund på tlf. 72389137.   
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  
 
Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner. 
Dit arbejdssted vil indtil videre være Kalvebod Brygge 35, 1560 København V. På sigt vil arbejdsstedet skifte til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. 
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk. ;
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her