Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren tømrer og montør til alsidigt arbejde i hele landet

Er du en dygtig tømrer og montør, og trives du med ansvar og i relation til kunder, så er her måske dit nye drømmejob.

Erfaren tømrer og montør med hang til kvalitetshåndværk 

Det er meget vigtigt for os, at vi opfører os ordentligt. Du skal skabe en god relation til kunderne, og vi taler altid pænt til hinanden og til vores kunder. Når du overholder retningslinjerne, få du også frihed til at udføre arbejdet på din måde.

  • Du er uddannet tømrer eller montør – eller erfaren med det fra tidligere arbejde
  • Du leverer altid et godt stykke håndværk 
  • Du tager ansvar for dit arbejde, og du er færdig til tiden 

En del af et lille team med ansvar for egne opgaver 

Som tømrer og montør laver du tømrerarbejde af alle typer og montage af inventar. Vi monterer og bygger eksempelvis HTHs køkkenbutikker og Deichmanns skobutikker – udover et hav af andre mindre opgaver. Vi monterer også pavilloner fra vores sideløbende virksomhed Båks.

Til hverdag møder du direkte ind hos kunden om morgenen, hvor du udfører opgaven som aftalt. I arbejder i teams af to personer, hvor I sammen har ansvar for kvaliteten af håndværket og deadlines. Du arbejder i perioder af ti dage efterfulgt af fire fridage, og der er en del rejsetid, fordi vi arbejder i hele landet. En opgave kan vare mellem en dag og tre måneder.

Gode betingelser for et solidt håndværk

Du har de bedste betingelser for at gøre dit arbejde godt hos os. Vi stiller alle redskaber og firmabil til rådighed, og mangler du noget, kan du altid bare spørge. I ledelsen har vi selv mange års erfaring med arbejdet, så du vil altid møde forståelse, fordi vi også kan snakke med om alt det tekniske. Vi er en anderkendt virksomhed, og vi vil gerne fortsætte den gode tradition med ordentligt, solidt håndværk.

Hvem er vi?

Stoffer Retail Solutions laver alle typer tømrerarbejde og montage af inventar.Vi er specialiseret i udvikling og opbygning af unikt butiksinventar og shop-in-shop i hele landet. Vi er en anderkendt virksomhed, og vi sætter en ære i godt håndværk og professionelt samarbejde.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Elite Rekruttering og Stoffer Retail Solutions behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.