Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren tømrer søges + lærling

Erfaren tømrer svend søges
Vi søger en erfaren tømrer svend med kendskab til lidt at hvert.

Vi laver alt fra små til større opgaver. Så der vil blive lagt vægt på du har kendskabt til lidt af det hele. og kan arbejde selvstændig og være møde stabil.

Vi kan tilbyde

Fast varierende arbejde.

God løn samt pension og ferie penge.

Godt arbejds miljø.

En arbejdsplads der flexibel.

 

Du kan tilbyde

Mininum 5 års erfaring som udlært tømrer eller lignende.

Ikke er bange for at lave noget.

Altid godt humør.

Kan arbejde Selvstændig.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329746326Phoenix-26acc39712018-01-24T02:02:48.937Erfaren tømrer søges + lærling

Erfaren tømrer svend søges
Vi søger en erfaren tømrer svend med kendskab til lidt at hvert.

Vi laver alt fra små til større opgaver. Så der vil blive lagt vægt på du har kendskabt til lidt af det hele. og kan arbejde selvstændig og være møde stabil.

Vi kan tilbyde

Fast varierende arbejde.

God løn samt pension og ferie penge.

Godt arbejds miljø.

En arbejdsplads der flexibel.

 

Du kan tilbyde

Mininum 5 års erfaring som udlært tømrer eller lignende.

Ikke er bange for at lave noget.

Altid godt humør.

Kan arbejde Selvstændig.

 

2018-03-21T00:50:40.767 Erfaren tømrer svend søgesVi søger en erfaren tømrer svend med kendskab til lidt at hvert. Vi laver alt fra små til større opgaver. Så der vil blive lagt vægt på du har kendskabt til lidt af det hele. og kan arbejde selvstændig og være møde stabil. Vi kan tilbyde Fast varierende arbejde. God løn samt pension og ferie penge. Godt arbejds miljø. En arbejdsplads der flexibel. Du kan tilbyde Mininum 5 års erfaring som udlært tømrer eller lignende. Ikke er bange for at lave noget. Altid godt humør. Kan arbejde Selvstændig.11Jobnet26acc397100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-20T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3085176APTM IVS11Fruerhøjvej 305464Brenderup FynDKDanmark155.489612009.97576100
Anders@aptm.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent512361JobNet47485181000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=26acc397https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=26acc397https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=26acc397&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=26acc397&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/9.jpgHos APTM IVS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.169811311Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service352482121Anders PedersenAnders@aptm.dkDKDanmarkDKDanmark329944485Er du vant til tømrerarbejde i ''høj fart''?Robot Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart? Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er nyudlært. Virksomheden er en anderkendt tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med blandt andet, nybyg og renovering inden for tømrerfaget. Der er ikke mulighed for akkord og der køres 4-dags uge på pladsen! Primære arbejdsopgaver: Vi søger, som udgangspunkt en faglært tømrer, som passer ind i virksomhedens kernegruppe af medarbejdere. Arbejdsopgaverne vil være varierende men vil primært bestå af arbejde med nybyggeri, renoveringer samt andre specialopgaver, hvor der er meget høje krav til finish. Nybyggeri Renovering Montage Faglige kvalifikationer: Du er faglært tømrer Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring Du er all-round og alsidig Personlige kvalifikationer: Du har en god fysik Du er mødestabil Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne Vi tilbyder: Et godt og stabilt arbejdsmiljøOpstart hurtigst muligt når den rette kandidat er fundet Ansøgning: Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med Tømrer Middelfart .

Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart?

 

Jobbeskrivelse:

JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er nyudlært. Virksomheden er en anderkendt tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med blandt andet, nybyg og renovering inden for tømrerfaget. Der er ikke mulighed for akkord og der køres 4-dags uge på pladsen!

Primære arbejdsopgaver:

Vi søger, som udgangspunkt en faglært tømrer, som passer ind i virksomhedens kernegruppe af medarbejdere. Arbejdsopgaverne vil være varierende men vil primært bestå af arbejde med nybyggeri, renoveringer samt andre specialopgaver, hvor der er meget høje krav til finish. 

 • Nybyggeri
 • Renovering
 • Montage

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært tømrer
 • Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring
 • Du er all-round og alsidig

Personlige kvalifikationer:

 • Du har en god fysik
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams
 • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd
 • Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne

Vi tilbyder:

Et godt og stabilt arbejdsmiljø
Opstart hurtigst muligt når den rette kandidat er fundet

Ansøgning:

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med "Tømrer Middelfart".

JobTeam Esbjerg A/SMiddelfart2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329935129Dygtige tømrer søgesRobot Tømrersvende søges Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for. Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver. Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, viduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver. Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer. Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

Tømrersvende søges

 Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver.

 Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for.

Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver.

Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, viduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver.

Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer.

Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

LKN BYG A/SVeflinge2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329940187Tømrer søges til entreprenørvirksomhedBasic Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere. Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team. Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder. Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager. Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid. Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver. Vi arbejder fortrinsvis på Fyn Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer. Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen. Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster. Send os en kortfattet ansøgning via knappen Send ansøgning . Ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015. Se mere på vores ansøgersite: https: refsvindinge.brandero.com

Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere.
Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team.
Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder.
Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager.

Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid.
Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver.
Vi arbejder fortrinsvis på Fyn/Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer.

Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.
Vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen.
Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster.


Send os en kortfattet ansøgning via knappen "Send ansøgning".
Ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015.


Se mere på vores ansøgersite: https://refsvindinge.brandero.com

ORS/Small/8f467b21_logo.pngRefsvindinge Entreprenør ApsØrbæk2019-01-10T16:00:28.8572019-03-10T00:00:00
329945382Tømrer søges til entreprenørvirksomhedBasic Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrer.Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team.Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder.Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager.Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid.Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver.Vi arbejder fortrinsvis på Fyn Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer.Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen.Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster.Send os en kortfattet ansøgning - ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015.Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrer.
Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team.
Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder.
Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager.

Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid.
Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver.
Vi arbejder fortrinsvis på Fyn/Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer.

Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.
vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen.
Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster.

Send os en kortfattet ansøgning - ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015.

 
ORS/Small/e16a91be_logo.pngRefsvindinge Entreprenør ApsØrbæk2019-01-21T13:00:36.6372019-03-09T00:00:00
329945558Tømrer til SvendborgBasic Er du faglært tømrer, og har du lyst til nye udfordringer? Så søger vores kunde Tømrermester Per Bihl ApS hjælp til et større tag- og renoveringsprojekt. Opgaverne er i Svendborg. Du vil indgå i et godt team hvor man hjælper hinanden og sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, dog er der pt. gang i et stort tag- og renoveringsprojekt, som du skal arbejde med på. Derudover kan det være inden for følgende områder: Døre og vinduer Vægge lofter Nybyg Forefaldende opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår og aflønnes på lige vilkår med de andre i firmaet. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Er du faglært tømrer, og har du lyst til nye udfordringer? Så søger vores kunde Tømrermester Per Bihl ApS hjælp til et større tag- og renoveringsprojekt. Opgaverne er i Svendborg.
 
 
 
Du vil indgå i et godt team hvor man hjælper hinanden og sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk.
 
Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, dog er der pt. gang i et stort tag- og renoveringsprojekt, som du skal arbejde med på. 
 
Derudover kan det være inden for følgende områder:  
 • Døre og vinduer
 • Vægge/lofter
 • Nybyg
 • Forefaldende opgaver
 
Faglige kompetencer:  
 • Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 •  
Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 
Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår og aflønnes på lige vilkår med de andre i firmaet.
 
Ansøgning:
Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

JKS A/SOdense C2019-01-21T13:07:23.6932019-02-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Er du vant til tømrerarbejde i ''høj fart''?

JobTeam Esbjerg A/S

Middelfart
Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart? Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er n...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Dygtige tømrer søges

LKN BYG A/S

Veflinge
Tømrersvende søges Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbe...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Tømrer søges til entreprenørvirksomhed

Refsvindinge Entreprenør Aps

Ørbæk
Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere. Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team. Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder. Du skal kunne planlægge og bestille ...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:10. marts 2019

Tømrer søges til entreprenørvirksomhed

Refsvindinge Entreprenør Aps

Ørbæk
Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrer.Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team.Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder.Du skal kunne planlægge og bestille mate...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:9. marts 2019

Tømrer til Svendborg

JKS A/S

Odense C
Er du faglært tømrer, og har du lyst til nye udfordringer? Så søger vores kunde Tømrermester Per Bihl ApS hjælp til et større tag- og renoveringsprojekt. Opgaverne er i Svendborg. Du vil indgå i et godt team hvor man hjælper hinanden og sætter en ær...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:1. februar 2019