Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren udbuds- og kontraktjurist

Er du erfaren udbudsjurist med interesse for indkøb af varer og tjenesteydelser - så er det måske dig, vi søger i vores udbudsteam.

Som vores nye udbudsjurist er dit primære ansvar at yde juridisk rådgivning til de forretningsområder, som har behov for hjælp til udbud af varer og tjenesteydelser. Du hjælper med nationale udbud og EU-udbud og er med i udbudsprocessen fra start til slut. Herudover giver du juridisk rådgivning til alle forretningsområder i Banedanmark. Endelig deltager du i undervisningen af kolleger i udbuds- og kontraktret.

Banedanmark køber ind for mere end 1 mia. kr. hvert år. Vi sikrer, at disse indkøb gennemføres efter reglerne og til den bedste pris. Ofte er indkøbet forankret i et projekt, hvor du deltager som jurist. Du sikrer kvaliteten og sørger for fremdrift i processen. Nogle gange sker dette ved, at du gennemgår aftalegrundlaget og det øvrige udbudsmateriale. Andre gange er der behov for en dybere involvering, hvor du sparrer med kollegerne i den øvrige del af organisationen og er med til at skrive udbudsmaterialet. Det er en fælles proces og et fælles ansvar at sikre, at projektet kommer succesfuldt i mål.

En alsidig arbejdsplads med faglige udfordringer og gode kolleger

Som vores nye udbuds- og kontraktjurist kommer du til at indgå i et team på 9 jurister. Der er både relativt nyuddannede og meget erfarne kolleger, og vi formår at spille hinanden gode. Vi arbejder meget selvstændigt og bruger hinanden aktivt til sparring og faglige diskussioner – målet er altid den fagligt set bedste løsning. Det er vigtigt, at du lægger vægt på samarbejde, vidensdeling og tager ansvar for dine opgaver.

Stillingen indebærer en bred intern berøringsflade. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og er god til at skabe relationer. Det indebærer, at du er nysgerrig og ikke er bange for at stille ”dumme” spørgsmål, da hverdagen inden for jernbanedrift kan være ganske teknisk.

Hvem er du?

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og har stor praktisk erfaring med at udarbejde kontrakter og gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser. Du kan lide at arbejde selvstændigt og være ansvarlig for tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Du trives med at samarbejde med kolleger i andre afdelinger og evner at kommunikere klart og tydeligt på tværs af faggrænser.

Løn

?Du ansættes i henhold til gældende AC-overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Christian Fugmann. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.