Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFAREN UDBUDSJURIST TIL BYGHERRERÅDGIVNING I BYGGERI ØST

Vil du være en del af et stærkt juridisk fællesskab inden for Byggeri? Er du dygtig til at skabe relationer til dine samarbejdspartnere og kunder? Kan du bistå med kvalitetsrådgivning inden for udbuds- og entrepriseretlige problemstillinger? Så kunne være det næste skridt i din karriere.

BLIV EN DEL AF VORES JURIDISKE FÆLLESSKAB I LYNGBY

I COWI vinder vi spændende projekter, og vi søger derfor flere kræfter til vores dygtige teams af jurister. Vi søger lige nu en erfaren udbudsjurist til Byggeri (Bygherrerådgivning) i Lyngby.

Som udbudsjurist i COWI vil du bistå vores kompetente ingeniører, arkitekter etc. med at levere tværfaglig og helhedsorienteret rådgivning på nogle af Danmarks største byggeprojekter. Sammen med vores kunder bestræber vi os på at finde bæredygtige løsninger og proaktivt foreslå klimavenlige initiativer i alle vores ydelser.

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE

Du vil blive en vigtig del af vores hold af juridiske eksperter, som værdsætter et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne, med mulighed for kontinuerlig støtte/sparring og udvikling. Udover dit team vil du blive en del af vores udbudsnetværk med gode kræfter at sparre med på tværs af hele COWI.

Din fornemste opgave på holdet vil være at bistå COWIs kunder med at gennemføre udbud på byggeriområdet, udarbejdelse af kontrakter samt at rådgive omkring entrepriseretlige forhold.

I dit daglige arbejde vil dine primære opgaver være:

 • Udbud af forskelligartede rådgivnings- og entrepriseydelser, f.eks. projekt- og totalentreprisekonkurrencer og rammeaftaler med udarbejdelse af udbudsstrategier, udbudsvilkår, kontrakter mv.
 • Contract management – håndtering af claims fra entreprenører/rådgivere, facilitere/gennemføre forhandlinger mv.
 • Generel faglig sparring med og rådgivning af de øvrige kolleger samt sikring af vidensdeling ift. udbudsret, entrepriseret og teknisk rådgivning, f.eks. gennem undervisning
 • Udvikling af vores rådgivningsydelser i krydsfeltet mellem teknisk og juridisk rådgivning
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores projekter.

  DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med en stærk sans for kvalitet, nysgerrighed over for forretningen og et fokus på at skabe gode samarbejder.

  Derudover har du:

 • Baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Minimum 7 års erfaring med udbudsret
 • Erfaring med entrepriseret,
 • Erfaring inden for byggeri (herunder kendskab til ydelsesbeskrivelserne)
 • Erfaring med contract management er en fordel, men det er ikke et krav
 • Evnen til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
 • Evnen til at formulere dig præcist i såvel skrift og tale på både dansk og engelsk
 • Erfaring med undervisning er en fordel, men ikke et krav
 • HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt sektionsleder Christa Krell-Jørgensen på tlf. 56 40 81 71

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt karakterbeviser snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. Angiv i din ansøgning hvis du har en præference inden for enten Infrastruktur eller Byggeri.

  COWI tilbyder fleksible ansættelsesforhold, herunder evt. deltidsansættelser.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.