Erfaren udbudsjurist til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ressortansvarlig myndighed på udbudsområdet. Vi vejleder juridisk og praktisk om udbudsreglerne i Danmark.

Vi søger en dygtig udbudsjurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) med erfaring inden for udbudsretten og en lyst og evne til at deltage i arbejdet med styrelsens egne udbud samt til at gå i dybden med regelfortolkningen.

For at komme i betragtning til stillingen skal du, kunne nikke ja til, at du;
• Har mindst et par års erfaring som udbudsjurist
• Vil nyttiggøre og videreudvikle din viden og erfaring indenfor udbudsretten yderligere
• Vil være med til at kvalitetssikre vores egne udbud og tilbudsindhentninger
• Vil vejlede og holde oplæg for danske ordregivere, tilbudsgivere og rådgivere om udbud og tilbudsindhentning
• Vil med helt tæt på, når udbudslov, klagenævnslov og tilbudslov evalueres og revideres

Dine opgaver vil bl.a. være at:
• Deltage i arbejdet med at gennemføre og kvalitetssikre styrelsens egne udbud og tilbudsindhentninger
• Udarbejde skriftlige vejledninger og udtalelser om udbudsreglerne
• Dialog og sparring med interessenter om udbudsretlige problemstillinger
• Oplæg ved konferencer, dialogmøder mv. om aktuelle udbudsretlige emner
• Deltage i EU-forhandlinger og ekspertgruppemøder
• Løbende ministerbetjening (fx Folketingsspørgsmål)

Om stillingen
Stillingen er placeret i Center for Offentlig Konkurrence (OK), hvor du vil du blive en del af vores jurateam, som består af seks udbudsjurister og to studerende. OK består derudover af et analyseteam. I alt er vi 12 AC’ere og 6 studerende. Dine opgaver vil være en kombination af ovenstående, som aftales nærmere, når interesser og kompetencer er kendte.

Vi forventer, at du har et par års erfaring som udbudsjurist fra fx en offentlig myndighed, indkøbsorganisation, advokat eller anden rådgivervirksomhed. Vi tilbyder gode muligheder for yderligere specialisering indenfor udbudsretten i kraft af vores interne læringsmiljø og muligheder for ekstern videreuddannelse.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilbyder to karrierespor. Et ledelsesspor og et specialist- og ekspertspor. Sporene omfatter bl.a. et talentprogram for udvalgte yngre medarbejdere. Special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister indenfor et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og udenfor styrelsen kan blive udnævnt til eksperter.

I hverdagen lægger vi vægt på høj faglig kvalitet, effektfulde resultater, og høj arbejdsglæde. Det skaber vi med fokus på hjælpsomhed, udsyn og samarbejde.
Vi har ofte travlt, men vi insisterer på at være en familievenlig arbejdsplads med fleksible arbejdstider, hvor det har værdi, at der er god sammenhæng mellem arbejde og fritid.

Få flere informationer om stillingen hos kontorchef Kenneth Skov Jensen på tlf. 41 71 51 53 / ksj@kfst.dk eller chefkonsulent Britt Brock Grønne på tlf. 41 71 50 47 / bbgr@kfst.dk. Spørgsmål om løn og ansættelsesforhold kan rettes til HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på tlf. 91 33 73 29.

Søg stillingen
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbevis, karakterudskrifter og eventuelle anbefalinger skal være modtaget senest søndag d. 6. maj 2018

Din ansættelse vil alt efter kvalifikationer ske som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Advokatkonstitution (genopslag)

Danmarks Domstole

En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret (advokatkonstitution) er ledige til besættelse den 1. august 2018. Advokatkonstitutioner kan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises til retsplejelovens § 44 c...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

Fem stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledige til besættelse. Tre stillinger er til besættelse den 1. december 2018. To stillinger er til besættelse den 1. februar 2019. Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Jurist til rådgivning om indkøb og kontraktstyring

Digitaliseringsstyrelsen

Er du en metodisk og analytisk dygtig jurist, og vil du være med til at understøtte digitaliseringen af den offentlige sektor med solid rådgivning om indkøb og kontraktstyring? Så tilbyder vi dig et udfordrende job i en dynamisk og projektstærk orga...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Konstitueret dommer i Københavns Byret

Danmarks Domstole

En stilling som konstitueret dommer i Københavns Byret er ledig til besættelse den 1. august 2018. Stillingen er tidsbegrænset i 12 måneder. Stillingen ønskes besat med henblik på bunkebekæmpelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra retsvæsne...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Dygtig generalist med interesse for luftfartsområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi har fokus på at udvikle værdiskabende løsninger på komplekse problemstillinger med stor betydning for borgere og erhvervsliv? Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens C...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018