Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren, uddannet pædagog søges til at stå i spidsen af børnegruppe i alderen 3-4 år.

Du vil danne team sammen med to andre pædagoger, hvoraf den ene har en delt funktion, da hun også er pædagogisk leder. Derfor er det vigtigt for os at du kan tage lederskab for det pædagogiske arbejde i gruppen.

Vi ønsker en medarbejder der

  • Ser muligheder i naturen som læringsrum. Kendskab til arbejdet med friluftsrådets / grønne spirers blå og grønne flag er en fordel.
  • Har kendskab til og erfaring med ”Den styrkede læreplan”.
  • Har et godt overblik og gode relationskompetencer. Kan arbejde selvstændigt.
  • Har kendskab til og erfaring med arbejdet med målgruppen.
  • Erfaring med gennemførelse af sprogvurdering og dialoghjul er en fordel

Hassel-huset er en lille privat daginstitution, godkendt af Horsens kommune, beliggende centralt i 8751 Gedved. Vi har lige haft 10-års jubilæum og er stolte af vores faglige, stærke team. Vi har opnået BUPLs mål med mindst 80% uddannede pædagoger samtidig med at vi har mindst ligeså god en normering som de offentlige. Da Hassel-huset er privat, er vores tilgang af børn betinget af, at forældrene vælger netop os og vi har gennem alle årene haft rigtig stor tilgang af børn. Vi har en stabilt medarbejder team og lavt sygefravær.

Du kan læse mere om os på www.hassel-huset.dk

Vi vil gerne tilbyde at du kan komme og se huset og snakke kort med pædagogisk leder Mette V. Christensen. Pga.. Corona, vil vi samle de interesserede på en dag, hvor i vil blive vist rundt en af gangen. Du tilmelder dig dagen ved at sende en mail til Mette på: mette.christensen@hassel-huset.dk og i emnefeltet skriver du ”intro dag”, så vil Mette skrive ud, når det er arrangeret hvilken dag vi tilbyder besøget.

Stillingen er tidsbegrænset, men med mulighed for forlængelse, hvis begge parter er interesserede.

Hassel-huset har på nuværende tidspunkt ikke overenskomst med Bupl, men vi følger løntrins indplaceringerne. Pt. udbetaler vi 8% til selvvalgt pension.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du træffe husets pædagogiske leder Mette på telefon 60664058 dagligt mellem kl. 12.00 og 13.00 eller sende hende en sms om, at du gerne vil ringes op.

Vi ønsker stillingen besat fra 1. februar, men venter også gerne på den rette. Ansøgning sendes til mette.christensen@hassel-huset.dk – vi indkalder til samtale, når vi har tilstrækkelig mange kvalificerede ansøgere, så tøv ikke med at sende din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.