Erfaren uddannet pædagog til Lykkebo vuggestue og børnehave

Har du lyst til faglig udvikling og til at være en del af en spændende udviklingsproces? Da vi får flere og flere skønne børn, søger vi en erfaren pædagog til Lykkebo børnehave.  
 
Vi ser gerne, at du har sprogarbejdserfaring og kan arbejde systematisk med en SMTTE, da vi didaktisk og pædagogisk planlægger vores arbejde og evaluerer via SMTTE.
 
I Lykkebo arbejder vi også på tværs af afdelingerne og imellem vuggestue og børnehavegruppe i forhold til projekter, ugeplaner og aktiviteter. Vi har fællessamling hver fredag, der tager afsæt i det pågældende læreplanstema og udvalgte sange.  
 
Lykkebo
Lykkebo er en lys og moderne institution med gode faciliteter. Vi består af tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Institutionen ligger lige ved siden af Lykkebo Skole og deres nyttehave, som vi har adgang til. Vi er en del af Klynge VVK-B, som er en 0 til 23 års klynge. Vores åbningstid i Lykkebo ligger mellem 06:30 og 17:15.  
 
Hvordan arbejder vi?
I Lykkebo er vi i gang med et pædagogisk udviklingsarbejde, hvor vi ønsker at skærpe vores profil, så vi alle får samme pædagogiske, didaktiske og metodiske fundament at stå på i arbejdet med børns læring, trivsel og udvikling.
 
Vi er påbegyndt et systematisk arbejde med SMTTE, ugeplaner, struktur, trivselsvurderinger og handleplaner, Vi er en del af Tidlig Indsats og har i samarbejde med eksterne konsulenter undersøgt, via KIDS materialet (observationer), hvorledes vi kan kvalitetsudvikle det pædagogiske læringsmiljø i Lykkebo. Det vil sige, at der i Lykkebo er fokus på at udvikle de omgivelser, der udgør børnenes betingelser for læring og udvikling.
 
Efter sommerferien 2017 er vi gået i gang med at kvalitetsudvikle både det fysiske læringsmiljø, men også personalets relationskompetence og samspilsfærdigheder. Dette arbejde er vi stadig i gang med, men pt. er fokus på at kvalificere personalets relationskompetence via videoklip og support af konsulenter.  
 
Vi holder ugentlige stuemøder, hvor vi bl.a. arbejder med 14 dags planlægning i forhold til aktiviteter og læringsmål. Aktiviteterne, som alle skal have et sprogligt fokus, tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, vores årshjul, pejlemærker, læreplanstemaer samt fokuspunkter.
 
Vi er i gang med at udarbejde en fælles læreplan med valg af læringsmål og tiltag ud fra børnenes nærmeste udviklingszone og de seks læreplanstemaer og børnemiljøperspektivet. Dette spændende udviklingsarbejde sker i pædagogiske udvalg som du har muligheden for at blive en del af. Vi forsøger hele tiden dagligt at optimere den pædagogiske kvalitet og benytter os af videofeedback fra den tværfaglige supportenhed med fokus på det, der virker.  
 
Vi bruger KBH Barn, som inddrages i den pædagogiske tankegang og bruges som systematisk arbejdsredskab, dialog med forældre og kolleger og dokumentation af daglige aktiviteter jf. læreplan og pejlemærker.  
 
Vi arbejder målrettet med en forstærket sproglig indsats, børn i udsatte positioner, chancelighed og forældrepartnerskaber.  
 
Vi har brug for en dygtig og erfaren pædagog, der  
  • har fokus på understøttende sprogstrategier, og som kan tilrettelægge hverdagen, så det enkelte barn får udviklet sine talesproglige kompetencer og læse- og skriveforudsætninger  
  • har fokus på børns leg, udvikling og læringsmiljø både inde og ude  
  • har overblik og kan arbejde med systematisk metodik og refleksion  
  • kan anvende anerkendende kommunikation og ønsker at få sparring med kolleger og ledelse  
  • har lyst til at være med til at præge institutionen og deltage i pædagogiske udvalg  
  • kan arbejde med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til børn, forældre og kolleger   
  • kan fange børnenes spor og inddrage børnenes ret til at kunne selv i den daglige praksis  
  • udviser følgeskab, initiativ, medansvar, arbejdsglæde og som holder fokus på børneperspektivet  
Hvis du har erfaring med 0-6 års alderen, er det en fordel.
 
Mere information
Hvis stillingen har fanget din interesse, og du evt. har nogle spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk leder Nicole Angelique Breving på 2966 3824 i uge 17.  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Den faste stilling er på 37 timer ugentligt, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er i institutionen Lykkebo, men du er ansat i hele klynge VVK B.   
Københavns Kommunes Integrerede Institution Lykkebo, Højsagervej i Valby.
 
Tiltrædelse hurtigst muligt eller fra den 1. juni 2018.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 30. april 2018  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Omsorgsfuld pædagog til Kastanjehaven

Posterity ApS

København
Nærværende pædagog til KastanjehavenBlomsterhaverne søger en nærværende og hyggelig pædagog til Kastanjehaven på Ringstedgade. Vi lægger vægt på faglighed og naturligvis anerkendelse af det enkelte barn. Det vigtigt for os, at den gensidige, nære re...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018