Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren værkfører til montagehal søges for Smemek

Trives du på en dynamisk arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og en arbejdsform baseret på vidensdeling og samarbejde? Så er stillingen som vores nye værkfører til montagehallen muligvis noget for dig. Du bliver ansvarlig for montagehallen og montageplanlægning på byggepladser.

SMEMEK er grundlagt og etableret i 2012 som en smedje, der leverer den komplette stålløsning til nybyggerier, bærestål til betonkonstruktioner, bygningsstål til renoveringer og en lang række andre produkter og løsninger i stål. De har oplevet vækst hvert eneste år, beskæftiger i dag 40 mennesker og har fortsat både ambitiøse og realistiske vækstplaner. SMEMEK er kendt som en virksomhed der leverer kvalitet og som prioriterer ansvarlighed overfor kunden højt.

Stillingen

Som værkfører er du ansvarlig for den del af montagen, som foregår i montagehallen, herunder også ledelsen af fem medarbejdere. På adressen i Skjern er det dit ansvar at sikre leverancen af hele den indledende montage. Du kommer til at arbejde tæt sammen med produktionen, det montagehold som arbejder ude hos kunderne på byggepladser o.l. samt projektledere. Opgaven for dig er at planlægge, koordinere og strukturere montageopgaver i henhold til leverancer og projektplaner.

Det er ligeledes dit ansvar at sikre den rette udvikling i den indledende montage, og med en konstant opmærksomhed på om I løser opgaverne på den rigtige måde, så I både kan løse de opgaver, der kommer i morgen og dem der kommer i takt med at SMEMEK vækster.

Ansvarsområder – overblik:

 • Personaleledelse af 5 medarbejdere
 • Styring og rapportering på projekter i Tracelink (projektstyringsværktøj) og Excel
 • Planlægning, koordinering og forberedelse af montageprojekter
 • Strukturering af brug af kranbil, trailers og udstyr
 • Sikre transparens omkring dine leverancer til SMEMEKS projekter

SMEMEK er som virksomhed i konstant udvikling og det er derfor vigtigt, at du også har et ønske om at være med til at identificere udviklingsmuligheder på processer, værktøjer, metoder eller noget helt fjerde.

Om dig

Vi forestiller os at du har håndværksmæssig baggrund, måske med en teoretisk overbygning – og så er det vigtigt at du er vant til at færdes på byggepladser og derfor forstår rutiner og mekanismer på disse.

Du er helt sikkert initiativrig og typen der går forrest. Dette kunne i princippet være dit første lederjob, men du motiveres at skabe resultater – også igennem andre – og du evner at få folk til at følge dig og dine gode idéer. Måske har du endda gjort dig nogle erfaringer med LEAN.

Øvrige kompetencer:

 • Du er struktureret og systematisk i din tilgang
 • Du er stærk i planlægning og koordinering
 • Du er en problemløser med forretningsforståelse
 • Du har erfaring med styring af leverancer og/eller projekter
 • Du evner at holde en tæt relation til dine medarbejdere, selvom I har forskellige nationaliteter
 • Du er erfaren i brugen af MS Office, herunder særligt Excel og Outlook
 • Du trives i en dynamisk hverdag og sætter pris på at have en bred kontaktflade

Du tilbydes

Hos SMEMEK tilbydes du muligheden for at komme med på en spændende rejse fyldt med vækst og muligheder – og din rolle i dette eventyr, er helt central for virksomhedens fortsatte succes. Du vil opleve en virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet, hvor man ser muligheder fremfor begrænsninger og hvor der kan være kort fra tanke til handling. Tonen er uformel, der er plads til grin og hygge og der er en grundlæggende holdning til, at det sagtens kan være sjovt at gå på arbejde og samtidig være produktiv.

Du tilbydes en fast løn, pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

JKS Professionals varetager rekrutteringsprocessen for SMEMEK, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Allan Rønne Gudbergsen på tlf. +45 3085 1333.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.