Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren vinduespudser søges

Til vores ruter på Sjælland søger vi en erfaren vinduespudser

Går du op i service og kvalitet, så er det måske dig vi står og mangler. Vi søger en vinduespudser til vores ruter på Sjælland. Du vil indgå i et team på 4 mand. Erfaring med private kunder er en nødvendighed. Det er en fordel at have erfaring i brug af rentvandsanlæg, da vi også vasker solceller.

Stillingen er på 37 timer ugentligt 

Du skal:

 • Kunne dansk både skriftligt og mundtligt
 • Være mødestabil
 • Være kvalitetsbevidst
 • Have kørekort kat. B
 • Kunne fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Gode indtjeningsmuligheder
 • Godt arbejdsmiljø
 • Oplæring i rentvandsanlæg
 • Frihed under ansvar
 • Arbejdstøj
 • Firmabil

Stillingen skal søges  via vores hjemmeside https://www.as-polering.dk eller via mail på mailto:aspolering1@gmail.com med vedlagt CV. Opkald frabedes. 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329752479Phoenix-0fd0b83a12018-02-01T03:16:41.807Erfaren vinduespudser søges

Til vores ruter på Sjælland søger vi en erfaren vinduespudser

Går du op i service og kvalitet, så er det måske dig vi står og mangler. Vi søger en vinduespudser til vores ruter på Sjælland. Du vil indgå i et team på 4 mand. Erfaring med private kunder er en nødvendighed. Det er en fordel at have erfaring i brug af rentvandsanlæg, da vi også vasker solceller.

Stillingen er på 37 timer ugentligt 

Du skal:

 • Kunne dansk både skriftligt og mundtligt
 • Være mødestabil
 • Være kvalitetsbevidst
 • Have kørekort kat. B
 • Kunne fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Gode indtjeningsmuligheder
 • Godt arbejdsmiljø
 • Oplæring i rentvandsanlæg
 • Frihed under ansvar
 • Arbejdstøj
 • Firmabil

Stillingen skal søges  via vores hjemmeside https://www.as-polering.dk eller via mail på mailto:aspolering1@gmail.com med vedlagt CV. Opkald frabedes. 

 

2018-03-28T00:50:30.700 Til vores ruter på Sjælland søger vi en erfaren vinduespudser Går du op i service og kvalitet, så er det måske dig vi står og mangler. Vi søger en vinduespudser til vores ruter på Sjælland. Du vil indgå i et team på 4 mand. Erfaring med private kunder er en nødvendighed. Det er en fordel at have erfaring i brug af rentvandsanlæg, da vi også vasker solceller. Stillingen er på 37 timer ugentligt Du skal: Kunne dansk både skriftligt og mundtligtVære mødestabilVære kvalitetsbevidstHave kørekort kat. BKunne fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Gode indtjeningsmulighederGodt arbejdsmiljøOplæring i rentvandsanlægFrihed under ansvarArbejdstøjFirmabil Stillingen skal søges via vores hjemmeside https: www.as-polering.dk eller via mail på mailto:aspolering1@gmail.com med vedlagt CV. Opkald frabedes.11Jobnet0fd0b83a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-27T00:00:000010https://www.as-polering.dk/0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøgeEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRingstedEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønFaxeEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3095864AS-Vinduespudsning11Kristoffersvej 1684100RingstedDKDanmark0
aspolering1@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent518377JobNet47562261000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fd0b83ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fd0b83ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fd0b83a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fd0b83a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Oevrige/1.jpgMed et job indenfor Øvrige får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale914204Vinduespudser0Øvrige352661810Sami Sleimanaspolering1@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329901575Vinduespudser søgesRobot Kære ledige :) Vi er en virksomhed i udvikling, og søger en Vinduespudser. Tiltrædelse Hurtigst mulig. Kundekreds på hele Sjælland. (Turen bliver lagt efter områder). Vi forventer at du: kan forevise en straffeattest, har kørekort og er villig til at bruge egen bil (evt. firmabil fra til firma adresse i Haslev), kan tale og skrive dansk eller engelsk, er mødestabil, er kvalitets bevidst, HAR ERFARING. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer og overenskomst. Henvendelser KUN på e-mail: service@helt-klart.com Obs. sms besvares IKKE! Kontakt person: Cecillia Vi ser frem til at høre fra dig, Vh, Helt Klart team )

Kære ledige :)

Vi er en virksomhed i udvikling, og søger en Vinduespudser.

Tiltrædelse Hurtigst mulig.

Kundekreds på hele Sjælland. (Turen bliver lagt efter områder).

 

Vi forventer at du:

 

kan forevise en straffeattest, 

har kørekort og er villig til at bruge egen bil (evt. firmabil fra/til firma adresse i Haslev),

kan tale og skrive dansk eller engelsk,

er mødestabil,

er kvalitets bevidst,

HAR ERFARING.

 

Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer og overenskomst.

 

Henvendelser KUN på e-mail: service@helt-klart.com

Obs. sms besvares IKKE!

Kontakt person: Cecillia

Vi ser frem til at høre fra dig,

Vh,

Helt Klart team ;)

Helt Klart Rengøring og Vinduespolering2018-10-29T00:00:002018-12-23T00:00:00
329924305Vinduespudser Roskilde til HolbækRobot Vinduespudsere søges til Distrikt Roskilde - Holbæk 60Pudser udvider igen og har brug for endnu en eller to dygtige, rutinerede og engagerede kollegaer. I et af ovenstående distrikter Hvis du trives med at pudse vinduer og skabe gode relationer til dine kunder, er der muligheder i et udfordrende job hos 60Pudser. Du vil få ansvaret for dit eget distrikt og gennem dine resultater og relationer være med til skabe dit eget job. Du skal være en præsentabel og salgs- og serviceminded person med kørekort. Kørekort og straffeattest skal fremvises ved evt. ansættelsessamtale. Behersker dansk i skrift og tale. VIGTIGT! Vi er for tiden et godt team bestående af 16 meget dygtige vinduespudsere, men vi mangler et par kollegaer. Distrikt Sjælland ansættelse senest pr. 1. februar 2019. Vi vægter kvalitet og sikkerhed meget højt og kan tilbyde gode og sikre arbejdsforhold, en god lønpakke efter aftale i en voksende servicevirksomhed med hovedvægt på vinduespudsning og relaterede opgaver for private. Har du lyst til at være med til at skabe en sikker og god arbejdsplads, kan du kontakte undertegnede på 6078 3737 eller sende mail på job@60pudser.dk. Med venlig hilsen Kim Svendsen, Vinduespudser og indehaver af 60pudser Kløvervænget 33, 4300 Holbæk. Telefon 6078 3737. http: www.60pudser.dk

Vinduespudsere søges til Distrikt Roskilde - Holbæk

60Pudser udvider igen og har brug for endnu en eller to dygtige, rutinerede og engagerede kollegaer. I et af ovenstående distrikter

Hvis du trives med at pudse vinduer og skabe gode relationer til dine kunder, er der muligheder i et udfordrende job hos 60Pudser. Du vil få ansvaret for dit eget distrikt og gennem dine resultater og relationer være med til skabe dit eget job.

Du skal være en præsentabel og salgs- og serviceminded person med kørekort. Kørekort og straffeattest skal fremvises ved evt. ansættelsessamtale. Behersker dansk i skrift og tale.

VIGTIGT! Vi er for tiden et godt team bestående af 16 meget dygtige vinduespudsere, men vi mangler et par kollegaer. Distrikt Sjælland ansættelse senest pr. 1. februar 2019. Vi vægter kvalitet og sikkerhed meget højt og kan tilbyde gode og sikre arbejdsforhold, en god lønpakke efter aftale i en voksende servicevirksomhed med hovedvægt på vinduespudsning og relaterede opgaver for private.

Har du lyst til at være med til at skabe en sikker og god arbejdsplads, kan du kontakte undertegnede på 6078 3737 eller sende mail på job@60pudser.dk.

Med venlig hilsen

Kim Svendsen, Vinduespudser og indehaver af 60pudser

Kløvervænget 33, 4300 Holbæk. Telefon 6078 3737. http://www.60pudser.dk

60 pudser v/ Kim Boye SvendsenRoskilde2018-12-06T00:00:002019-01-31T00:00:00
329921914Vinduespudser/sanitørRobot Hej! Til mindre rengøringsfirma med velordnede forhold søger vi en dynamisk person til at varetage mange forskellige opgaver Blot for at nævne nogen: Vinduespudsning rengøring grøn service mindre håndværksopgaver transportkørsel opsøgende salg og meget andet. Det er altså en energisk person der kan arbejde selvstændigt og proaktivt vi søger. Du skal simpelthen være indstillet på at gøre karriere i vores firma og hjælpe chefen med at drive det frem. Vi tilbyder god fast løn, firmabil og attraktiv provisions ordning. Vi foretrækker en person med erfaring inden for faget og som kan sit fag og som har et venligt og roligt servicegen i sig.

Hej!

 

Til mindre rengøringsfirma med velordnede forhold søger vi en dynamisk person til at varetage mange forskellige opgaver; Blot for at nævne nogen: Vinduespudsning/rengøring/grøn service/mindre håndværksopgaver/ transportkørsel / opsøgende salg og meget andet.

Det er altså en energisk person der kan arbejde selvstændigt og proaktivt vi søger. Du skal simpelthen være indstillet på at gøre karriere i vores firma og hjælpe chefen med at drive det frem. Vi tilbyder god fast løn, firmabil og attraktiv provisions ordning.

Vi foretrækker en person med erfaring inden for faget og som kan sit fag og som har et venligt og roligt servicegen i sig.

 

RENGØRINGS-SPECIALISTERNE ApSHøje-Taastrup2018-12-03T00:00:002018-12-30T00:00:00
329927479Alsidig specialarbejder med god fysik til udendørs arbejdeRobot Til alsidig og varieret stilling på 38 timer om ugen i virksomhed i Holbæk Kommune - udendørs arbejde - søges dygtig og mødestabil specialarbejder til ansættelse snarest muligt. Jobbet starter som et Try Hire-vikariat. Din profil: - du kan lide at arbejde udendørs - du har et godt overblik - du har en god fysik - du er lidt af en handyman som kan lave lidt af det hele - du har truck-certifikat og har nylig erfaring med at bruge det - du taler og skriver dansk - du kan lide arbejdsopgaver som er meget varierede - du er serviceminded og kan lide at tale med kunder - du er en god kollega - du kan lide at møde kl. 6.00 om morgenen - du kan starte med kort varsel Send en sms eller mail, hvis du har spørgsmål til stillingen til mobil: 3131 3731 eller jane@actvikar.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Til alsidig og varieret stilling på 38 timer om ugen i virksomhed i Holbæk Kommune - udendørs arbejde - søges dygtig og mødestabil specialarbejder til ansættelse snarest muligt. Jobbet starter som et Try & Hire-vikariat.

Din profil:

- du kan lide at arbejde udendørs

- du har et godt overblik

- du har en god fysik

- du er lidt af en handyman som kan lave lidt af det hele

- du har truck-certifikat og har nylig erfaring med at bruge det

- du taler og skriver dansk

- du kan lide arbejdsopgaver som er meget varierede

- du er serviceminded og kan lide at tale med kunder

- du er en god kollega

- du kan lide at møde kl. 6.00 om morgenen

- du kan starte med kort varsel

Send en sms eller mail, hvis du har spørgsmål til stillingen til mobil: 3131 3731 eller jane@actvikar.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

 

 

ACT VIKAR & REKRUTTERING S.M.B.A.Holbæk2018-12-13T00:00:002018-12-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vinduespudser søges

Helt Klart Rengøring og Vinduespolering

Kære ledige :) Vi er en virksomhed i udvikling, og søger en Vinduespudser. Tiltrædelse Hurtigst mulig. Kundekreds på hele Sjælland. (Turen bliver lagt efter områder). Vi forventer at du: kan forevise en straffeattest, har kørekort og er villig til a...
Indrykket:29. oktober 2018
Udløbsdato:23. december 2018

Vinduespudser Roskilde til Holbæk

60 pudser v/ Kim Boye Svendsen

Roskilde
Vinduespudsere søges til Distrikt Roskilde - Holbæk 60Pudser udvider igen og har brug for endnu en eller to dygtige, rutinerede og engagerede kollegaer. I et af ovenstående distrikter Hvis du trives med at pudse vinduer og skabe gode relationer til ...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Vinduespudser/sanitør

RENGØRINGS-SPECIALISTERNE ApS

Høje-Taastrup
Hej! Til mindre rengøringsfirma med velordnede forhold søger vi en dynamisk person til at varetage mange forskellige opgaver Blot for at nævne nogen: Vinduespudsning rengøring grøn service mindre håndværksopgaver transportkørsel opsøgende salg og me...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:30. december 2018

Alsidig specialarbejder med god fysik til udendørs arbejde

ACT VIKAR & REKRUTTERING S.M.B.A.

Holbæk
Til alsidig og varieret stilling på 38 timer om ugen i virksomhed i Holbæk Kommune - udendørs arbejde - søges dygtig og mødestabil specialarbejder til ansættelse snarest muligt. Jobbet starter som et Try Hire-vikariat. Din profil: - du kan lide at a...
Indrykket:13. december 2018
Udløbsdato:31. december 2018