Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren vuggestuepædagog med udviklingslyst og høj faglighed til Rosa på Amager

Genopslag

Brænder du for fagligheden omkring de allermindste børn, og har du lyst til at sætte den pædagogiske retning og stå i spidsen for organiseringen? Så er du måske den helt rette pædagog til Klovnfiskene, hvor der venter dig en skøn gruppe børn og en masse spændende opgaver.


I Rosa har vi været gennem en udvikling for at løfte fagligheden i hele huset og skabe fællesskab omkring organiseringen og kerneopgaven. Det fælles fundament skal kunne mærkes inde på stuerne, og den opgave håber vi, du vil være med til at løfte – til gengæld får du lov til at sætte dit præg på hverdagen her i Rosa.

I vuggestuegruppen Klovnfiskene venter dig 12 herlige børn, som ønsker sig en nærværende pædagog, der er til stede i børnehøjde, samtidig med at du arbejder systematisk med din faglighed, så børnene oplever både trivsel, tryghed og udvikling.

Klovnfiskene har manglet en fast pædagog i nogle måneder, og derfor leder vi efter dig, der synes, det er spændende at sætte den pædagogiske og faglige retning – selvfølgelig i fællesskab med stuens anden pædagog og medhjælper og indenfor den pædagogiske ramme, der er i Rosa. Du skal være med til at tilrettelægge og tage ansvar for børnenes hverdag, så de møder nysgerrighed, anerkendelse og trygge relationer – hver eneste dag og i både læring og leg.

Vores ønsker til dig
Du er uddannet pædagog og har erfaring med at planlægge og gennemføre pædagogiske aktiviteter. Du tør kaste dig ud i opgaver og er ikke bange for at fejle eller lære fra dig.

Det er vigtigt, at du kan se den spændende opgave i de allermindste børn. Det kræver nærvær, tålmodighed, planlægning og til tider blækspruttearme.

I Rosa har vi stort fokus på fagligheden og de fem temaer i Den Styrkede Læreplan. Derfor leder vi efter dig, som har erfaring med læreplanen og er motiveret for at sætte fagligheden på dagsordenen i vuggestuen, så det kan mærkes hos børnene. Vi har et særligt fokus på sprog, og du skal være med til at sikre, at børnenes sprog udvikler sig blandt andet gennem de 10 sprogstrategier, UGLE og turtagning. I løbet af 2021 vil vi også lære om og implementere Sprogtrappen.

Det får du her i Rosa
Vi har fokus på den gode modtagelse og introduktion, så du bliver klædt rigtigt på til at være en aktiv del af arbejdsfællesskabet og kulturen her i Rosa. Du vil blive inviteret til en samtale med lederen efter din første uge, så vi sikrer, at du føler dig godt taget i mod.

Derudover tilbyder vi en rigtig spændende opgave med masser af mulighed for indflydelse – både på din egen stue og i arbejdsfællesskabet på tværs af stuerne. Hvis der er et særligt område, du brænder for, er der god mulighed for at sætte det på dagsordenen. Det kan være, du har et kreativt gen, ved en masse om naturen eller om bevægelse?

Vi prioriterer tid til pædagogisk refleksion og planlægning på vores personalemøder og stuemøder, ligesom det altid er muligt at få sparring af leder eller kollegaer.

Om Rosa
Vi er en 0-6-års institution med fire vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper.

Vi har et dejligt og velholdt hus med masser af muligheder for både læring og leg. Udendørs har vi fire legepladser og en bålplads, og vi ligger i skønne naturomgivelser lige ved Amager Strandpark, hvilket giver anledning til mange sjove udflugter.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse indhenter vi referencer, samtykke til udvidede referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er op til 37 timer om ugen med start fra den 1. juni 2021 eller snarest muligt.

Vil du vide mere?
Vi har masser at fortælle om Rosa, og vi vil meget gerne vise dig rundt og give dig et indblik i vores hverdag og børnegruppe.

Ring til os og aftal et besøg med den konstituerede pædagogiske leder Katrine Kloster på 2182 2958.

Søg via nedenstående link senest lørdag den 15. maj 2021 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.