Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren vuggestuepædagog søges til vores lille oase

Er du en erfaren pædagog, der arbejder anerkendende? Har du fokus på at fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse? Har du lyst til at være en del af et dygtigt pædagogisk team, der arbejder tæt sammen med forældre og en engageret leder? Så kan det være lige netop dig, vi leder efter!

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet pædagog, har erfaring inden for 0-3 års området og arbejder ud fra grundlaget i den styrkede pædagogiske læreplan i hverdagens mange timer. Du har fokus på børneperspektivet og et godt og nært forældresamarbejde. Du er velorganiseret og kan handle både selvstændigt og arbejde i teams.

Som person skal du trives med personligt ansvar. Du skal også have lysten og evnen til at håndtere udfordringer, når de opstår. Desuden er du initiativrig og igangsættende med gode kommunikative evner.

Vores læreplan og velkomstfolder i vuggestuen

Du kan læse om Valdes børnehus på: www.valdesboernehus.kbhbarn.kk.dk  

Vuggestuen er opdelt i to stuer. På Stjernestuen går de ni mindste børn. Det er en blid overgang fra hjem til institution, en lidt mindre børnegruppe og et stille og roligt miljø. Når barnet er omkring to år, rykker det ind på Månestuen. Her er der 13 børn, flere forskellige aktiviteter og mere fokus på selvhjulpenhed. For de ældste børn, der snart skal videre i børnehaven, arrangeres bl.a. ture til børnehaven sammen med en voksen og en ven. Den ledige stilling er på Månestuen.

Valdes Børnehus

Vi er en selvejende integreret institution på Vesterbro med børn fra 1-6 år. Vi har 22 vuggestuebørn i Valdemarsgade 27 og 2 børnehavegrupper på i alt 48 børn, som hver dag kører til Kobbelvænget 65 i Brønshøj ved Utterslev Mose. Vores opsamlingslokaler til børnehavebørnene er i Valdemarsgade 47, 1665 Kbh V.

I Valdes Børnehus er vi stolte af vores arbejdsplads og passer godt på den. Vuggestuen har smukke lokaler og ikke mindst en skøn grøn legeplads lige uden for døren. Her er masser af frisk luft og kærlig omsorg for både børn, forældre og ansatte.

Kontakte leder Eva Møller 27 12 69 59 for en rundvisning

Pædagogstillingen er på 37 timer, og vi har åbent alle hverdage fra 7-17.

Vi har fast tid til stuemøde én gang om ugen og personalemøde ca. en gang om måneden.

Ansøgning med relevante bilag sendes som e-mail til post@valdesbornehus.dk

Ansøgningsfrist hurtigst muligt

Vi indkalder til samtaler løbende og indhenter børneattest og reference inden ansættelse


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.