Erfaren VVS-ingeniør eller installatør søges til Aarhus


Er VVS-projektering din hjemmebane? Og er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er plads til netop dig og dine idéer? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger? Har du samtidig lyst til at udvikle dig yderligere og tage ansvaret for komplicerede opgaver fra start til slut, så er du muligvis vores nye kollega.

Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen med godt 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning og Aarhus. Sammen løser vi rådgivningsopgaver over hele landet indenfor bærende konstruktioner, el- & VVS-installationer, ventilation, anlægsarbejde, bygningskomplettering, energianlæg, bæredygtighed, commissioning, CTS, bygningsakustik, brand, food & pharma, bygherrerådgivning og projektledelse. Udover at være Midtconsult, er vi også en del af ÅF, som er en international svensk rådgivende ingeniørvirksomhed med mere end 11.000 medarbejdere på verdensplan og kontorer i 30 lande. Vi forventer en fortsat vækst i 2018 i hele forretningen, og derfor søger vi en erfaren VVS-ingeniør eller installatør.

Du bliver en del af vores installationsafdeling i Aarhus, hvor vi er 30 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri. Her får du ansvaret for at løse både store og små opgaver inden for projektering af VVS og ventilation i bygninger, eventuelt tilsyn og byggeledelse samt ansvaret for fagprojektledelse af VVS-fag. Udover det fagspecifikke bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder – innovativt og helhedsorienteret.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Derfor tilbyder vi gode udviklingsmuligheder i form af uddannelse og karriereveje, samt medindflydelse på egen arbejdssituation i en firmakultur, som er præget af en flad organisationsstruktur og en stor grad af frihed under ansvar. Vi gør generelt rigtig meget for at tilpasse arbejdsopgaverne og din arbejdstid, således at både privat- og arbejdsliv går op i en højere enhed. Vi har en aktiv personaleforening der jævnligt arrangerer sociale arrangementer med alt fra fredagsølsmagning til fodboldturneringer, brætspilsaftener og løbeture.

Du bliver i det hele taget en del af et stærkt tværfagligt miljø præget af godt humør og effektivitet, hvor der lægges vægt på karriereudvikling, vidensdeling, synlig ledelse og samarbejde. Vi hjælper og støtter hinanden, når det ”brænder på”, og vi løfter i samlet flok.

Hvem er du?

 • Du er uddannet VVS-ingeniør eller VVS-installatør med +5 års erfaring fra rådgiverbranchen eller beslægtet virksomhed
 • Du er fagligt stærk inden for projektering af VVS og ventilation
 • Du kan arbejde både selvstændigt og i tværfaglige projektteams på højt niveau
 • Du er en dygtig formidler af faglig viden og vant til at skabe sammenhæng på tværs af fagområder
 • Du er vant til direkte kundekontakt, og er imødekommende i forhold til dine løsningsforslag
 • Hvis du har erfaring med Revit, vil det være et ekstra plus

 • Kan du se dig selv hos os?

  Så glæder vi os til at modtage din ansøgning samt CV via vores hjemmeside Midtconsult.dk.

  Hvis du vil vide mere om jobbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingsleder, René Aarup på mail: raa@midtconsult.dk, eller på telefon: +45 29 49 53 31. Alternativt via vores omstilling på telefon +45 97 22 11 33. Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Læs og se mere om Midtconsult her:
 • Midtconsult.dk
 • Medarbejdervideoer
 • Midtconsult er en del af ÅF

 • Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:26. marts 2018

  Selvstændig vvs-mand søges

  ENERGI- OG VVS-INSTALLATØR JOHN THOMSEN ApS

  Dygtig og selvstændig vvs mand søges. En vestjysk etableret vvs installatør søger en ny medarbejder til sit team. Der er tale om et meget alsidigt job med alle aspekter af vvs blikkenslager opgaver. Vi vil gerne have en kollega, der lever op til vor...
  Indrykket:16. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  VVS montør / Vildbjerg - Herning

  JobTeam - Herning

  Herning
  JobTeam MidtVest søger for kunde en selvkørende VVS montør. Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor nybyg, renovering og spjældarbejde. Du skal bo indefor en radius på 30 min. kørsel fra Herning. Faglige kompetencer: Du er faglært VVS erDu er ...
  Indrykket:12. januar 2018
  Udløbsdato:8. marts 2018

  Vi søger en dygtig VVS montør til snarlig tiltrædelse

  VILDBJERG-LJØRRING SMEDE OG VVS ApS

  Er du uddannet VVS-montør, og kunne du tænke dig en alsidig og spændende arbejdsplads indenfor VVS branchen, som leverer arbejde af høj kvalitet? Du skal kunne arbejde selvstændigt på en opgave eller sammen med en eller flere kollegaer. Du har frihe...