Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren VVS montør eller Energi montør med lyst til at gøre en forskel søges til Trekantsområdet

Vil du være en del af en stor, spændende og voksende virksomhed?  
ISS Technical Services er en del af ISS koncernen, og har siden opstart i 2007 været et forretningsområde i stor udvikling. Du bliver en del af et team på mere end 230 kompetente medarbejdere i Technical Services som står for at understøtte drift og vedligeholdelse af bygninger og teknisk udstyr på flere end 1200 kundefaciliteter i Danmark.  Du kommer til at servicere nogle af de største danske virksomheder der fungerer som vores tætte samarbejdspartnere.   
 
Hvorfor er du den rigtige medarbejder til ISS Technical Services?  
Som tekniker i ISS, har du en faglig relevant grunduddannelse som VVS montør eller Energi montør, eventuelt med A-B Certifikat i gas. 

  • Du kan fejlsøge på bygningsinstallationer f.eks. afløb, varme og brugsvandsinstallationer
  • Du er kvalitetsbevidst og vant til SKS.
  • Service og kvalitet hører sammen i dit arbejde og du vil levere den bedst mulige serviceoplevelse både til vores kunder og dine kolleger. 
  • Som person er du mødestabil, ansvarsbevist og struktureret, har gode samarbejdsevner og kan tale med kunder på alle niveauer. Du er positiv af natur og fokuserer på at finde løsninger i forhold til kundens krav. 
  • Du har kørekort til personbil og kan fremvise en straffeattest.   
Hvorfor er ISS Technical Services den rigtige virksomhed for dig?  
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.    
 
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.   
 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedsforsikring med forskellige behandlingsmuligheder, samt kørsel i specialindrettet gulpladebil. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med fx attraktive rabatordninger, forskellige firma arrangementer, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.  
 
Ansøgning  
Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 12.februar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.  
 
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Property Manager Martin Medom Olsen på tlf: 20 60 40 21. Vi glæder os til at høre fra dig.   
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed   
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her