Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren VVS-montør søges

Vi har travlt hos Høgh & Sønberg og søger derfor 1 erfaren VVS montør til snarest mulig tiltrædelse.

Som VVS montør hos Høgh & Sønberg kommer du til at arbejde med renoveringsopgaver, spjæld, og større & mindre projekter. Virksomheden er baseret i Aarhus og du kommer derfor primært til at arbejde på projekter i og omkring Aarhus.

Din baggrund:

Vi forventer at du er faglært VVS montør og at du har solid erfaring indenfor VVS. Du er vant til at arbejde selvstændigt og det falder dig naturligt selv at strukturere din arbejdsdag.

Din person:

Du har godt humør og gode samarbejdsevner. Du møder dagligdagens udfordringer med en positiv indstilling og brænder for det gode håndværk.

Vi tilbyder:

Du kommer til en solid virksomhed i vækst og vil få varierende arbejdsopgaver. Vi tilbyder desuden gode løn og pensionsvilkår, og attraktive medarbejdergoder.

Ansøgning:

Vi behandler ansøgninger løbende, og glæder os til at modtage din ansøgning pr mail på: thomas.mj@hoson.dk.

Ansøgningsfrist: 28-02-2018

Kontaktperson: Thomas Maegaard på ovenstående mail

Om Høgh & Sønberg:

Høgh & Sønberg er en lokalt baseret entreprenør og håndværks virksomhed. Vi arbejder med alle størrelser af opgaver, lige fra konstruktionen af en ny etageejendom til udskiftningen af sanitet og installation af nye køkkener. Vores team består i dag af 60 håndværkere, fordelt indenfor faggrupperne murer, maler, VVS og tømrer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her