Erfaren VVS-montør/installatør søges

Vi søger 1 erfaren VVS montør/ installatør til all-around opgaver i Thisted og omegn.

Vi søger dygtige og passionerede VVS-montør/installatør som brænder for spændende opgave til en direkte fastansættelse.

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: Fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt

Sofia på 31444538

Der er 1 ledig stilling


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030491Phoenix-d439b7df12019-05-23T00:00:00Erfaren VVS-montør/installatør søges

Vi søger 1 erfaren VVS montør/ installatør til all-around opgaver i Thisted og omegn.

Vi søger dygtige og passionerede VVS-montør/installatør som brænder for spændende opgave til en direkte fastansættelse.

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: Fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt

Sofia på 31444538

Der er 1 ledig stilling

Vi søger 1 erfaren VVS montør installatør til all-around opgaver i Thisted og omegn. Vi søger dygtige og passionerede VVS-montør installatør som brænder for spændende opgave til en direkte fastansættelse. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: Fastansættelse Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538 Der er 1 ledig stilling11jobnetd439b7df100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3533251Vikarholdet.dk ApS11Viborgvej 159A7700ThistedDKDanmark0sa@vikarholdet.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent766564JobNet4994577499457710023-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d439b7dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d439b7dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d439b7df&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d439b7df&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg361855326sa@vikarholdet.dksa@vikarholdet.dkDKDanmarkDKDanmark330019634VVS-montør søges til fast stillingRobot Vi har travlt og søger en dygtig og serviceminded VVS-montør med tiltrædelse snarest. Vi hjælper vores kunder med alt fra store VVS-projekter til simple reparationer. Vi udfører også opgaver indenfor naturgas, så det er en fordel med A-certifikat men ikke et krav. Din profil: Du er uddannet VVS-montør Kvalitets- og ansvarsbevidst Mødestabil og engageret Arbejder selvstændigt Imødekommende og udadvendt Vi tilbyder: Fast ansættelse Et job med frihed under ansvar Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår Gode kollegaer Sundhedsforsikring og pensionsordning Vi lægger vægt på kvalitet i vores arbejde, så vi kan skabe langvarige kunderelationer. Vi er et godt og solidt firma igennem generationer med et godt sammenhold.

Vi har travlt og søger en dygtig og serviceminded VVS-montør med tiltrædelse snarest. Vi hjælper vores kunder med alt fra store VVS-projekter til simple reparationer. Vi udfører også opgaver indenfor naturgas, så det er en fordel med A-certifikat men ikke et krav.  

 

Din profil:

 • Du er uddannet VVS-montør
 • Kvalitets- og ansvarsbevidst
 • Mødestabil og engageret
 • Arbejder selvstændigt
 • Imødekommende og udadvendt

 

Vi tilbyder:

 • Fast ansættelse
 • Et job med frihed under ansvar
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår
 • Gode kollegaer
 • Sundhedsforsikring og pensionsordning

 

 

Vi lægger vægt på kvalitet i vores arbejde, så vi kan skabe langvarige kunderelationer.  Vi er et godt og solidt firma igennem generationer med et godt sammenhold.

FOLDBY VVS OG SMEDEFORRETNING ApSHinnerup2019-06-04T00:00:002019-07-01T00:00:00
330044977VVS-MONTØR søges til velrenomeret virksomhed i viborg (Løn: ca. 215kr/t)Robot Vi søger i øjeblikket en VVS-montør til en velrenommeret virksomhed i Viborg. (Løn: ca 215kr timen) Virksomheden tilbyder.: - Gode og kompetente kollegaer. - Spædende projekter. - Et godt arbejdsmiljø. - evt. Mulighed for firmabil. - til fastansættelse. Det forventes du.: - Du er faglært VVS-Montør med min. 2års erfaring som udlært Svend. - Du kan dit håndværk helt ud til fingerspidserne. - Du har kørekort B, og kan fragte dig selv. - Du er dansktalende. Er det noget for dig, kontakt os på 29113545 Eller send dit cv til os på ekv@jobteam.dk. Mvh Emil Kviesgaard JobTeamByg Aarhus

Vi søger i øjeblikket en VVS-montør til en velrenommeret virksomhed i Viborg.

(Løn: ca 215kr/timen)

Virksomheden tilbyder.:

 • - Gode og kompetente kollegaer.
 • - Spædende projekter.
 • - Et godt arbejdsmiljø.
 • - evt. Mulighed for firmabil.
 • - til fastansættelse.

Det forventes du.:

 • - Du er faglært VVS-Montør med min. 2års erfaring som udlært Svend.
 • - Du kan dit håndværk helt ud til fingerspidserne.
 • - Du har kørekort B, og kan fragte dig selv.
 • - Du er dansktalende.

 

Er det noget for dig, kontakt os på 29113545

Eller send dit cv til os på ekv@jobteam.dk.

 

Mvh

Emil Kviesgaard

JobTeamByg Aarhus

Jobteam Byg Aarhus SydViborg2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330041109Vvs og energimontører søges hurtigst muligt!Robot Vvs og energimontører søges.Tiltrædelse: hurtigst muligt.Vores kunde har travlt og derfor søger vi FLERE fuldtidsmedarbejder til virksomhedens team i Brørup. Du vil blive ansat i et try and hire forløb på op til 3 måneder, hvor man herefter kan blive forlænget eller fastansat. Arbejdsopgaverne vil være servicearbejde på: - Varmepumper - Alternativ energi - Ombygning - Nybygning Virksomheden kan tilbyde et spændende og afvekslende job i et friskt og uhøjtideligt miljø med god løn og under ordnede forhold. Krav: - KAN arbejde selvstændigt- Mødestabil - Morgenfrisk - Har relevant uddannelse og erhvervserfaring inden for fagområdet. Hvis dette job har din interesse er du velkommen til at sende dit cv til: job@tempu.dk, med emnet Vvs montør så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vvs og energimontører søges.
Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Vores kunde har travlt og derfor søger vi FLERE fuldtidsmedarbejder til virksomhedens team i Brørup.

Du vil blive ansat i et try and hire forløb på op til 3 måneder, hvor man herefter kan blive forlænget eller fastansat.

Arbejdsopgaverne vil være servicearbejde på:

- Varmepumper
- Alternativ energi
- Ombygning
- Nybygning

Virksomheden kan tilbyde et spændende og afvekslende job i et friskt og uhøjtideligt miljø med god løn og under ordnede forhold.

Krav:
- KAN arbejde selvstændigt
- Mødestabil
- Morgenfrisk
- Har relevant uddannelse og erhvervserfaring inden for fagområdet.

Hvis dette job har din interesse er du velkommen til at sende dit cv til: job@tempu.dk, med emnet "Vvs montør" så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Tempu IVSBrørup2019-06-11T00:00:002019-08-06T00:00:00
330046555Dygtig VVS servicemand søgesRobot Aarhus VVS søger en energisk spjældmand servicemontør. Vi lægger vægt på, at du har drive og er frisk på at give dig i kast med alsidige opgaver. Du vil komme til at løse opgaver inden for alle felter. Derfor er det nødvendigt, at du har all-round kompetencer og er villig til at sætte dig ind i nye ting. Du vil i dit job komme i kontakt med mange mennesker, så derfor søger vi også en, der sætter kundeservice højt og har godt humør, da du vil være vores ansigt udadtil. Du skal arbejde selvstændigt og kunne trives i et til tider hektisk miljø. Opgaverne kræver, at: Du er uddannet VVS-montør Energimontør gerne med erfaring indenfor varmepumper og automatik. Du har praktisk erfaring, indenfor service og spjæld Du skal have kørekort Du har IT kendskab Du er pålidelig, selvstændig, og du er i stand til at tage ansvar, for de opgaver vores kunder giver. Du kan bevare roen også i pressede situationer Du tilbydes: Firmabil med værktøj til rådighed Mobil telefon og IPad En spændende og alsidig hverdag Relevant uddannelse kurser, så du vil være klædt på til opgaven. Attraktive ansættelsesforhold. Gode kolleger Se mere på vores hjemmeside www.aarhusvvs.dk Ansættelsesvilkår: Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest. Løn: Efter aftale Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til LDA@aarhusvvs.dk Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Dahl Andersen på tlf.: 4025 2565 Att.: Lars Dahl AndersenE-mail: vvs@aarhusvvs.dkTlf: 4025 2565

Aarhus VVS søger en energisk spjældmand/servicemontør. Vi lægger vægt på, at du har drive og er frisk på at give dig i kast med alsidige opgaver.

Du vil komme til at løse opgaver inden for alle felter. Derfor er det nødvendigt, at du har all-round kompetencer og er villig til at sætte dig ind i nye ting.

Du vil i dit job komme i kontakt med mange mennesker, så derfor søger vi også en, der sætter kundeservice højt og har godt humør, da du vil være vores ansigt udadtil.

Du skal arbejde selvstændigt og kunne trives i et til tider hektisk miljø.

Opgaverne kræver, at:

  • Du er uddannet VVS-montør/Energimontør – gerne med erfaring indenfor varmepumper og automatik.
  • Du har praktisk erfaring, indenfor service og spjæld
  • Du skal have kørekort
  • Du har IT kendskab
  • Du er pålidelig, selvstændig, og du er i stand til at tage ansvar, for de opgaver vores kunder giver.
  • Du kan bevare roen – også i pressede situationer

Du tilbydes:

  • Firmabil med værktøj til rådighed
  • Mobil telefon og IPad
  • En spændende og alsidig hverdag
  • Relevant uddannelse/kurser, så du vil være klædt på til opgaven.
  • Attraktive ansættelsesforhold.
  • Gode kolleger

Se mere på vores hjemmeside www.aarhusvvs.dk

Ansættelsesvilkår: Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest.

Løn: Efter aftale

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til LDA@aarhusvvs.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Dahl Andersen på tlf.: 4025 2565

Att.: Lars Dahl Andersen
E-mail: vvs@aarhusvvs.dk
Tlf: 4025 2565

AARHUS VVS A/SRisskov2019-06-19T00:00:002019-08-14T00:00:00
330038769VVS & energimontør søgesRobot Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- servicearbejde. Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri. Vi tilbyder et job i et velfungerende team af dygtige kollegaer, med stor aktivitet.

Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- & servicearbejde.

Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri.

Vi tilbyder et job i et velfungerende team af dygtige kollegaer, med stor aktivitet.

VVS EXPERTEN ApSBrædstrup2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS-montør søges til fast stilling

FOLDBY VVS OG SMEDEFORRETNING ApS

Hinnerup
Vi har travlt og søger en dygtig og serviceminded VVS-montør med tiltrædelse snarest. Vi hjælper vores kunder med alt fra store VVS-projekter til simple reparationer. Vi udfører også opgaver indenfor naturgas, så det er en fordel med A-certifikat me...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

VVS-MONTØR søges til velrenomeret virksomhed i viborg (Løn: ca. 215kr/t)

Jobteam Byg Aarhus Syd

Viborg
Vi søger i øjeblikket en VVS-montør til en velrenommeret virksomhed i Viborg. (Løn: ca 215kr timen) Virksomheden tilbyder.: - Gode og kompetente kollegaer. - Spædende projekter. - Et godt arbejdsmiljø. - evt. Mulighed for firmabil. - til fastansætte...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Vvs og energimontører søges hurtigst muligt!

Tempu IVS

Brørup
Vvs og energimontører søges.Tiltrædelse: hurtigst muligt.Vores kunde har travlt og derfor søger vi FLERE fuldtidsmedarbejder til virksomhedens team i Brørup. Du vil blive ansat i et try and hire forløb på op til 3 måneder, hvor man herefter kan bliv...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019

Dygtig VVS servicemand søges

AARHUS VVS A/S

Risskov
Aarhus VVS søger en energisk spjældmand servicemontør. Vi lægger vægt på, at du har drive og er frisk på at give dig i kast med alsidige opgaver. Du vil komme til at løse opgaver inden for alle felter. Derfor er det nødvendigt, at du har all-round k...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019

VVS & energimontør søges

VVS EXPERTEN ApS

Brædstrup
Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- servicearbejde. Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri....
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019