Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFAREN VVS- OG VENTILATIONSINGENIØR TIL BYGGERI, ODENSE, VEJLE OG ESBJERG

Kan du fungere som disciplinleder indenfor VVS- og ventilationsprojektering, på mindre og mellemstore projekter? Har du lyst til at samarbejde på tværs af landegrænser og i teams af BIM-eksperter, projektledere og ingeniører, der understøtter dig? Så send os din ansøgning eller ring til Vice President Søren Møller Andersen eller sektionsleder Thomas Bjerg Howe Kjærgaard.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERI-AFDELING I SYDDANMARK

I Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri og Industri. COWIs Byggeri og Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

HAR DU MOD PÅ FAGLIG UDFORDRING OG SPÆNDENDE OPGAVER

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og vil arbejde tæt sammen med din sektionsleder på området Thomas Bjerg Howe Kjærgaard samt andre specialister indenfor mekaniske installationer. Din fornemste opgave på holdet vil være, både at være disciplinleder indenfor mekaniske installationer, og at arbejde som projektingeniør i teams og selvstændigt.

I dit daglige arbejde vil du:

 • bidrage med alt fra rådgivning, projektering, design, specifikation, opfølgning, kvalitetssikring samt fagtilsyn på projekter med mekaniske installationer.
 • være disciplinleder for mekaniske installationer på mindre og mellemstore projekter, hvor du vil følge projektet fra start til slut samt have teknisk og økonomisk ansvar, for den del af projektet, du er ansvarlig for.
 • assistere disciplinledere for mekaniske installationer på større projekter, herunder sikre at projektets forudsætninger og krav bliver implementeret i projekterne.
 • arbejde som projektingeniør både i teams og selvstændigt og altid i tæt samarbejde med de øvrige fag i COWI Byggeri og på tværs af afdelinger.
 • have kontakt til internationale kollegaer, i gennemførelsen af udvalgte projekter
 • deltage i det faglige forum for mekaniske installationer og bidrage med udviklingstiltag og faglig sparring til de øvrige medarbejdere indenfor faget.
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med overblik, struktur, er kvalitetsbevidst, lægger vægt på samarbejde og kan fungere som mentor.

  Derudover er du:

 • en erfaren (+10 år) vvs- og ventilationsingeniør og er vant til at sidde med større, komplekse projekter
 • kommunikativ stærk på dansk og engelsk, både på skrift og i tale
 • fortrolig med digitale værktøjer og har flair for at lære nye metoder
 • vant til at arbejde selvstændigt og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver
 • udadvendt og trives I en travl hverdag
 • DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt Vice President i Byggeri, Syd og Fyn, Søren Møller Andersen på tlf. +45 5640 5126 eller sektionsleder Thomas Bjerg Howe Kjærgaard +45 5640 3565

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.