Erfaren webudvikler til startup i København

Worksome er en markedsplads for højt kvalificerede konsulenter og freelancere, som er i hastig vækst. Vi søger derfor en superskarp webudvikler i Worksome. Om du er full stack, frontend eller backend betyder mindre – hvis du er den rigtige profil, har vi opgaver til dig. Du er gerne en senior udvikler med relevant uddannelse og mindst fem års professionel erfaring som udvikler, men du kan også være en nyuddannet eller autodidakt, der har nogle relevante projekter eller bedrifter at vise frem.

UDFORDRINGER VI ARBEJDER PÅ

 • Tweake vores søgealgoritme, så vi leverer de mest relevante resultater.
 • Udforske cutting-edge metoder til at matche profiler med job (ML/AI/DL)
 • Skabe en lækker mobiloplevelse i vores web app
 • Gøre vores brugere glade gennem god UX og usability
 • Optimere performance i vores web app
 • Bygge kontinuerlig skalerbar infrastruktur
 • API integrationer
 • Sprogversionering og landeversionering

 

FRAMEWORKS OG VÆRKTØJER VI BRUGER

 • Laravel på en LAMP platform
 • Vue.js
 • Bootstrap, Material design + Classic HTML/CSS/JS
 • Virtual cloud hosting + Git

Vi forventer, at du kan kaste dig over nogle af vores konkrete udfordringer og være med til at rykke vores produkt fremad – enten i vores frontend, backend eller begge steder. Har du allerede erfaring med Laravel, er det et stort plus. Derudover håber vi, at du vil fortælle os, hvad du gerne vil bidrage med, og hvor du kan gøre størst forskel.

 

Vi tilbyder

Konkurrencedygtig løn, attraktiv arbejdsplads i kontor på Langelinie i Rainmaking Pier 47, god frokostordning og rigeligt kaffe. Du kommer ind i et lille udviklingsteam, og du får indflydelse på vores teknologiske strategi og produkt i samarbejde med vores CTO.

Om Worksome

Worksome er Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. På Worksome kan en virksomhed lynhurtigt finde og hyre en konsulent eller freelancer baseret på kompetence (fx et bestemt programmeringssprog, online markedsføring eller lign.) og erfaringsniveau, lokation, pris og andre præferencer. Vi skaber styresystemet for fremtidens fleksible arbejdsmarked og vækster markant. Worksome gik i luften i starten af 2017 og har nu over 5000 brugere i Danmark. Virksomheden har internationale ambitioner, nogle af Danmarks sejeste investorerer og et enormt potentiale.

Om dine nye kolleger

Vores team består i dag af 6 stærke profiler med baggrund fra bl.a. Google, Telia, CBS og reklamebranchen. Dertil arbejder vi tæt med en række freelancere (sjovt nok :)) og vi har en livlig hverdag med et højt aktivitetsniveau. Vi er en relativt ny virksomhed, og udvikler derfor hele tiden vores produkt, teknologi og den oplevelse vi gerne vil give brugerne af Worksome. Det er derfor ikke unormalt at der flyver en masse ideer rundt i lokalet, og vi arbejder hele tiden for bedst muligt at understøtte hinanden i at gøre Worksome til verdens bedste rekrutteringsplatform. 

Har du spørgsmål til stillingen så skriv til hanspeter@worksome.dk.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

TestaViva søger en fullstack udvikler

TestaViva

København
Vi søger en dygtig fullstack PHP udvikler med passion, humør og lyst til at gør TestaViva til et endnu bedre produkt. I det kommende år vil vi udbygge TestaViva med nye services, og har brug for en udvikler til at tage ansvar for nye hjørner af Test...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Front-end webudviklere til Konsulenthus Job Id 1236

Work Supply IVS

Brøndby
Om Jobbet Som Front-end webudvikler kommer du til at udvikle responsive webapplikationer i JavaScript og REST APIér for vores kunder. Om dig Du har mere end 2 års erfaring med front-end webudvikling, Du har masser af erfaring med UX og responsive br...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Webudvikler med erfaring i shopløsninger.

ECOMMUNICATION A/S

Lyngby-Taarbæk
Vi leder efter: En webudvikler, der kan vedligeholde og udvikle vores websites og shops. Har du erfaring med opbygning af shopløsninger (Prestashop og Wordpress) så er du muligvis vores ny kandidat. Det er et krav at du har erfaring med programering...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018