Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Windows systemadministrator

Københavns Universitets IT-afdeling (KU-IT) søger en erfaren Windows systemadministrator med bred viden om datacenter drift.

Er du vores nye blæksprutte til drift af Windows på VMware og kan du lide at arbejde i orkanens øje? Så bør dette være noget for dig.

Om jobbet:

KU-IT varetager driften af store forretningsapplikationer og forskningssystemer for universitetets ”befolkning”. En stor del af disse afvikles på Windows i vores egne datacentre. Du vil indgå i et team, der har ansvaret for drift og vedligeholdelse af Windows basisinfrastruktur og -systemer. Du skal derfor være en haj til både den daglige drift og til dialogen med projektledere, systemledere og arkitekter om de nye systemer, der skal implementeres.

Konsolidering af vores services er en stor igangværende opgave, der vil køre over de næste par år, hvor vi skal sammenlægge domæner, systemer og services på tværs af hele universitetet.

At arbejde for stabil drift er en selvfølge for dig og du har erfaring med at arbejde med processer, meget gerne ITIL.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige og professionelle kolleger, som jonglerer rundt med servere, storage, HCI, VDI, Cloud-services i en hybrid infrastruktur uden at boldene falder til jorden. Teamet består af ca. 10 personer og er en del af gruppen ”Server & Storage” (20 personer) i sektionen ”Basisservices” (ca. 90 personer).

Vi lægger vægt på at du:

 • har erfaring med stordrift af Windows Server Platform og VMware
 • har erfaring med drift af VDI (Virtual Desktop Infrastructure)
 • kendskab til Cloud (MS Azure/Amazon AWS), herunder O365, er et plus
 • kan scripte og automatisere arbejdsgange
 • har stor erfaring fra en lignende stilling
 • er udadvendt og trives med gode kolleger og samarbejdspartnere
 • er god til dialog
 • er løsningsorienteret og har en struktureret tilgang til opgaverne
 • har humoristisk sans
Vi tilbyder:

 • et udfordrende og selvstændigt job
 • en bred pallette af arbejdsopgaver og en varieret hverdag
 • en bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdsparter
 • en fleksibel og familievenlig arbejdsplads, der lægger vægt på sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv
Om KU-IT:

KU-IT leverer IT-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør, en sekretariatschef og 5 sektionschefer. Der er ca. 270 ansatte fordelt på udvikling/vedligehold og drift/support. Vi sætter brugeren i centrum, er leveranceorienteret og fokuserer på styring af IT-projekter og levering af IT-systemer og IT-services med høj kvalitet.

http://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip, der fortæller lidt om KU som IT-arbejdsplads.

Ansøgning mv.:

Rekrutteringsprocessen varetages af EPICO Search. Du kan høre mere om stillingen hos direktør Anya Vangsgaard på telefon +45 53747180 eller send din ansøgning og CV til ava@epicosearch.dk

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisation af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomst) samt organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste, med indplacering i løngruppe 3. Eller Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandle et tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes en attraktiv pensionsordning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 22. juni 2020.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du også velkommen til at kontakte sektionschef Steen Glad Rydicher på telefon +45 35322150 eller e-mail steen.rydicher@adm.ku.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.