Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne byggesagsbehandlere til faste stillinger og barselsvikariater i Område for Bygninger

København er en by, som er i konstant forandring og udvikling. Vil du være med til at forvalte rammerne for udviklingen af bygningsmassen i København og sikre høj kvalitet i byggeriet i forhold til arkitektur, sikkerhed og sundhed? Og vil du være med til at værne om København som en by med respekt for mødet mellem nye og ældre bygninger, hvor sagstyper spænder vidt i både kompleksitet og størrelse? Så er du måske en af de byggesagsbehandlere, vi søger til Område for Bygninger.

Om jobbet
Byggesagerne i Københavns Kommune spænder vidt i kompleksitet, og det kræver, at du som byggesagsbehandler har stærk analytisk sans og er i stand til både at kunne se detaljen og overskue helheden i en byggesag.

Som byggesagsbehandler i Københavns Kommune kan du i høj grad selv være med til at påvirke egen udvikling, fx hvilke sager, du ønsker at beskæftige dig med, ligesom der er mange forskellige muligheder for videreudvikling, enten som specialist inden for et bestemt område eller inden for faglig ledelse og ledelse generelt.  

Som byggesagsbehandler i enhederne Byggesager Nord, Indre og Syd behandler du ansøgninger om byggetilladelser frem mod en afgørelse i form af et afslag eller en byggetilladelse. Byggesagsbehandlingen omfatter sagsbehandling i forhold til bygningsreglementet, lokalplaner og anden lovgivning, som er relevant for projektet.

Med BR18 er der indført stikprøvekontrol af tekniske forhold, og denne opgave bliver løftet af de medarbejdere, som har de rette tekniske kompetencer. Der er derfor også mulighed for at specialisere sig inden for specifikke tekniske emner i bygningsreglementet.

Vi søger
Vi søger erfarne byggesagsbehandlere, som enten har erfaring med byggesagsbehandling fra en anden kommune, eller som har arbejdet med myndighedsprojekter hos fx en tegnestue eller et rådgivende ingeniørfirma. Derudover søger vi barselsvikarer, som kan være nyuddannede eller med kortere erfaring.

Vi forventer, at du

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som fx arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør
 • har erfaring med byggesagsbehandling fra en anden kommune eller myndighedsprojekter fra en privat virksomhed (barselsvikarer kan være nyuddannede)
 • har et godt kendskab til BR18 og planloven
 • evner at videreformidle viden til kollegerne og levere høj service til borgerne
 • trives med at arbejde tværfagligt i krydsfeltet mellem teknik, arkitektur, jura og politik
 • har det godt med at arbejde i en politisk drevet organisation
 • er god til at formulere dig både på skrift og i tale

Vi tilbyder

 • Arbejdsplads centralt på Islands Brygge
 • Flexordning, hvor medarbejderne selv kan tilrettelægge deres arbejdstid
 • Mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tillader det
 • Gennemsnitligt 37 timers arbejdsuge
 • Selvstændig opgaveløsning
 • Et stærkt fagligt miljø, der altid ønsker at være på forkant med den faglige udvikling
 • Tæt sparring med kolleger og chef
 • Et uhøjtideligt og velfungerende arbejdsmiljø præget af engagerede kolleger, der også kan lide at have det sjovt sammen i hverdagen

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi ønsker stillingerne besat den 1. februar 2021.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål vedr. stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef for Byggesager Syd Judith Furu-Grage på 2360 3328.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 48, 49 og 50.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 

Du kan læse mere om Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning og Område for Bygninger på kommunens hjemmeside: www.kk.dk/tmf.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.