Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne Data Engineers til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave i en af Danmarks største data- og analyseafdelinger? Har du evnen til at automatisere og strømline data pipelines samt skabe sammenhæng og viden på tværs af Skatteforvaltningens data? Og har du lyst til at arbejde teambaseret i et agilt udviklingsmiljø? Så har vi brug for dig, som en af vores nye Data Engineers i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Data som strategisk aktiv
I Skatteforvaltningen er data et strategisk aktiv, og du kommer med helt ind i maskinrummet, som leverer data og viden til den øvrige Skatteforvaltning. Derved kommer du til at være med til at sikre, at der kan leveres en god service til skatteyderne, udføres kontroller, inddrives restancer mv.

Du bliver en del af det nyoprettede center Data Warehouse og Business Intelligence, hvor vi er ca. 40 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vores opgave er bl.a. at sikre Skatteforvaltningens brug af teknologier til hjemtagelse af data fra skattevæsenets it-systemer og øvrige datakilder. Centeret gør også Skatteforvaltningens data tilgængelig for ledelse og medarbejdere via dataudstillinger, rapporter, forretningsanalyser, visualiseringer, selvbetjeningsløsninger og ledelsesinformation.

Centeret understøtter således den digitale transformation af Skatteforvaltningen ved at levere dataløsninger af høj kvalitet i tæt samarbejde med relevante strategiske samarbejdspartnere.

Data Warehouse og Business Intelligence er tilknyttet fagdirektørområdet Data og Analyse, som spiller en central rolle i opbygningen af den data- og analysedrevne Skatteforvaltning, hvor din opgave bliver at tilvejebringe datagrundlaget for fremtidens løsninger.

Din rolle som Data Engineer
Du kommer til at få en central rolle i centeret, og du bliver en del af det faglige fællesskab i centeret, der pt. består af Data Engineers og BI-forretningskonsulenter, som er fordelt i København og i Middelfart.

Din rolle bliver eksempelvis at:

 • udvikle og implementere standardiserede og automatiserede ingest-processer
 • transformere data fx til udstilling i datamarter og web-baserede API’er
 • bidrage til Data Warehouse modellering samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer
 • udarbejde designspecifikationer og øvrig teknisk dokumentation af løsninger
 • indgå i et Scrum-team med daglige stand-ups, sprint planlægning mm.

Hvem er du
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand.merc.it, cand.it, datamatiker, en anden it-faglig uddannelse eller tilsvarende IT-erfaring og har en naturlig forståelse og interesse for data.

For at få succes i stillingen, skal du

 • have erfaring med SQL
 • have programmeringserfaring, fx i Python
 • drives af at arbejde med store og komplekse datasæt
 • have erfaring med at modellere data (Relationel og/eller dimensionel)
 • trives med at arbejde sammen med såvel IT-udviklere samt interessenter med andre fagligheder
 • kunne kommunikere tydeligt og gøre teknisk information forståelig for fx forretningen
 • mestre at holde flere bolde i luften
 • kunne agere i en organisation i konstant udvikling
Koncernsproget er dansk, så vi forventer, at du kan forstå og formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt.

En særlig arbejdsplads
I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi ca. 1.500 specialister med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi og tværfagligt samarbejde. Du kan se frem til at arbejde i et inspirerende miljø med gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Vi har det sjovt, når vi går på arbejde, hvor vi bl.a. fokuserer på sammenhold, en uformel omgangstone og fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest torsdag den 17. september 2020.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Astrid Iversen på tlf. 72 37 06 18.

Vi forventer at benytte en personlighedsanalyse og en logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er pr. 1. oktober 2020 Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg eller Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.