Gem job

Erfarne evalueringskonsulenter til opbygning af evalueringsmiljøKunne du tænke dig at være med til at opbygge et evalueringsmiljø i Socialstyrelsen og dermed være med til at skabe grundlaget for en vidensbaseret socialpolitik? Kunne du tænke dig et job, hvor du får lov til at bruge og udvikle dine evalueringskompetencer? Brænder du for at nyttiggøre samfundsvidenskabelig metode, og kan du med sikker hånd styre evalueringsprocesser fra start til slut og samtidig sikre, at viden bliver gjort til gavn i form af klare anbefalinger?

Så kan vi i Center for Data, Analyse og Metode (CDAM) tilbyde dig mulighed for at arbejde med et område, der er højt prioriteret både i kommunerne og i Social- og Indenrigsministeriet. Samtidig får du, som en del af Socialstyrelsen, mulighed for at arbejde i et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Stillingsbeskrivelse
Som specialkonsulent eller fuldmægtig vil du få en central rolle i opbygningen af et evalueringsmiljø i CDAM og Socialstyrelsen. Du både skulle gennemføre evalueringer og analyser i forbindelse med Socialstyrelsens udviklingsarbejde på tværs af socialområdet. Det vil primært være i projekter, der tager afsæt i Social- og indenrigsministeriet Strategi for udvikling af sociale indsatser, men der kan også være tale om andre typer af større evalueringer. Du vil få ansvar for og indgå i samarbejde omkring alle evalueringsfaser og vil skulle facilitere processer vedrørende evalueringsdesign, dataindsamling, kvalificering og anvendelse af data mv. Du vil samtidig få til opgave at yde faglig, velkvalificeret evalueringsrådgivning på tværs af Socialstyrelsen.

Din profil
Vi forventer, at du har:

 • kompetencer og erfaring med at facilitere og gennemføe lægerevarende evalueringsprocesser.
 • viden og praktisk erfaring med kvalitative og kvantitative metoder, herunder interview- og spørgeskemametoder
 • evne til at udvikle evalueringsdesign, der både inddrager kvalitative og kvantitative data, herunder kendskab til metodetriangulering mellem kvalitative og kvantitative data
 • evne til at analysere kvalitative og kvantitative data
 • solid erfaring fra en politisk styret organisation, en forskningsinstitution eller et konsulenthus med offentlige kunder, gerne på det sociale område
 • en stærk skriftlig og mundtlig formidling til mange forskellige målgrupper.
Desuden lægger vi vægt på, at du:

 • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
 • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
 • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
 • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
 • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
 • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
 • bidrager til egen læring og udvikling
 • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
 • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.
Om Center for Data, analyse og metode
Din indsats bidrager til, at centeret og styrelsen som helhed kan løfte sine faglige opgaver kompetent og effektivt. Arbejdet foregår i et omskifteligt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af humor og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Der er en ligefrem og åben kommunikation i centeret. CDAM er et tværgående videns- og udviklingscenter i Socialstyrelsen. CDAM har en væsentlig opgave i realiseringen af Social- og Indenrigsministeriets Strategi for udvikling og udbredelse af sociale indsatser og yder i den forbindelse bl.a. metodisk rådgivning. CDAM medvirker desuden til at belyse effekten af og de økonomiske konsekvenser ved den sociale indsats og stiller relevante metodiske og styringsmæssige redskaber til rådighed for kommunerne. Det er desuden centrets opgave at udarbejde og formidle data, analyser og relevant viden om socialfaglige metoder og indsatser med henblik på at kvalificere den sociale indsats nationalt og lokalt.

Centret…

 • producerer og formidler viden om målgrupper, indsatser, implementering, effekt og økonomi
 • understøtter metodefaglighed og en vidensinformeret og datadrevet socialpolitik
 • understøtter Socialstyrelsens tværgående behov og understøtter kvalitet og anvendelighed i arbejdet med virksomme metoder og praksisser
 • understøtter arbejdet med resultatdokumentation og lovende praksis i kommunerne
 • understøtter kommunernes arbejde med en omstilling til mere omkostningseffektive indsatser og en generel investeringstankegang i det sociale arbejde gennem bl.a. den Socialøkonomiske investeringsmodel (SØM)
Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der slås to faste fuldtidsstillinger op med tiltrædelse den 1. august 2021.

Du ansættes som enten specialkonsulent eller fuldmægtig afhængigt af dine kompetencer og anciennitet. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 12. maj 2021.

Vi afholder 1. samtalerunde i uge 20 og 2. samtalerunde i uge 21. Der vil indgå et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte Souschef, Bo Jensen, på bje@socialstyrelsen.dk eller på telefon 41 93 25 60


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren forskerstøtterådgiver (specialkonsulent) med fokus på Europæisk funding, SDU RIO

Syddansk Universitet

Odense M
Har du indgående kendskab til EU s H2020-fundinglandskab? Ved du hvad der skal til, for at lykkedes med større konsortieansøgninger inden for forsknings- og innovationsområdet? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, tilbyder SDU s centrale for...
Indrykket:23. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren forskerstøtterådgiver (specialkonsulent) med fokus på Europæisk funding, SDU RIO

Syddansk Universitet

Odense M
Har du indgående kendskab til EU s H2020-fundinglandskab? Ved du hvad der skal til, for at lykkedes med større konsortieansøgninger inden for forsknings- og innovationsområdet? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, tilbyder SDU s centrale for...
Indrykket:23. april 2021