Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne generalister med blik for detaljen og stærk procesforståelse til stilling som Specialkonsulent i Økonomi i Skattestyrelsen

Er du en faglig stærk generalist, med stærk procesforståelse. Har du flair for tal og bliver motiveret af opgaver med høj kompleksitet? Så er du måske en af vores nye medarbejdere.

Om styringskontorerne i Skattestyrelsen Økonomi
I styringskontorerne understøtter vi en økonomisk bæredygtig drift, tværgående koordinering og prioritering i Skattestyrelsen med særlig vægt på samarbejde. Vi har til opgave at sikre en sammenhængende økonomistyring for Skattestyrelsens 6 fagområder med et årligt driftsbudget på ca. 3 mia. kr. Styringskontorerne bistår derudover med økonomiske konsekvensvurderinger i forbindelse med politiske udspil samt ministerbetjening – eksempelvis i form af besvarelse af folketingsspørgsmål, bidrag til politiske forhandlinger, opfølgning på politiske aftaler mv.

Dine opgaver
Du vil indgå i et af styringskontorernes teams der gennem effektiv økonomistyring understøtter et fagområdet i Skattestyrelsen. Din erfaring vil spille en væsentlig rolle i at understøtte dine kollegaer i teamets løbende driftsopgaver og øvrige ad hoc opgaver. Det gælder konkret:

 • Bidrage til løbende budget- og udgiftsopfølgninger
 • Udarbejdelser af budgetter og arbejdsprogrammer
 • Udarbejdelse af ledelsesinformation og ledelsesbetjening
 • Bidrage til udvikling af en effektiv økonomistyring i Skattestyrelsen
 • Bidrage til minister- og departementsbetjening
Særligt vil du løbende skulle bidrage til den løbende opfølgning på de økonomiske rammer den såkaldte udbyttesag, som kontoret har ansvaret for.

Om dig:
Du har en relevant økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse, som fx Cand. Oecon. eller Cand. Scient. Pol. Det vil være en fordel, at du har ca. 3 års erfaring fra fx et departement eller en statslig styrelse.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Er detaljeorienteret og ansvarsbevidst
 • Arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver
 • Er interesseret i fortsat at udvikle og dygtiggøre dig
 • Forstår at sætte dit arbejde ind i en større organisatorisk eller politisk kontekst
 • Evner at samarbejde med dine kollegaer i kontoret såvel som andre steder i vores organisation
 • Erfaring med statslig økonomistyring er en fordel men ikke et krav
Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 23. november 2020. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende Kontorchef Jens Heide Nielsen på telefon 22 38 97 91.

Der vil evt. blive gennemført test som led i ansættelsesprocessen, og vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC).

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit fysiske arbejdssted er indtil videre Copenhagen Towers 1, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.