Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne jurister eller udbudskonsulenter til Aalborg Forsyning


Vil du være en del af Nordjyllands største og stærkeste udbudsjuridiske team? Så er du måske netop den kandidat vi søger. Aalborg Forsyning har de seneste 2 år arbejdet med insourcing af bl.a. udbudsområdet. Det er en stor og kompleks opgave, opgaverne og udfordringerne er mange, og vi har derfor brug for at udvide teamet med yderligere 2 medarbejdere.    
                     
Jobbet
Som jurist eller udbudskonsulent hos Aalborg Forsyning får du ansvaret for at forestå og gennemføre udbud med ansvar for de juridiske og processuelle aspekter fra start til slut. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teknisk-faglige kolleger inden for de mange forskellige forsyningsarter, der er repræsenteret i Aalborg Forsyning. Udbuddene varierer meget i kompleksitet og økonomi og vedrører entrepriser, varekøb og tjenesteydelser. Du kommer til at operere inden for både forsyningsvirksomhedsdirektivet, udbudsloven og tilbudsloven.

Foruden udbudsjuridisk rådgivning yder teamet rådgivning inden for kontrakts- og entrepriseretten til den øvrige organisation, hvorfor der vil blive rig mulighed for at prøve kræfter med kontraktfortolkning, forhandling og tvistløsning.
 
Vi tilbyder         
Du bliver en del af Udbudsjura & Strategisk Indkøb, der aktuelt består af 7 jurister, 2 udbudskonsulenter, 1 strategisk indkøber, 1 contract manager samt 1 jurastuderende. Vi er et fagligt stærkt team med en fornuftig spredning ift. både erfaring, kompetencer, alder og køn. Vi vægter intern faglig sparring højt, og prioriterer at hjælpe hinanden, men lægger ligeledes vægt på at samarbejde og netværke med højt specialiserede advokater og eksterne jurister i branchen.

Aalborg Forsyning har fokus på den grønne omstilling, bæredygtighed, CSR og arbejdsmiljø, hvilket skal afspejles i vores udbud og indkøb. Der stilles derfor krav om, at vi hele tiden udvikler vores vidensgrundlag og metoder, således at vi er i stand til at yde den bedst mulige rådgivning til organisationen på et højt fagligt niveau.        
 
Aalborg Forsyning har endvidere øget fokus på opfølgning og styring af sine kontrakter, hvorfor vi arbejder på at opbygge en struktureret kontraktstyringsdisciplin og -funktion i Udbudsjura & Strategisk Indkøb.

Hvem er du      
Stilling 1: Du er uddannet jurist eller erhvervsjurist, eller også har du en baggrund som udbudskonsulent. Du har minimum 2 års erfaring med selvstændigt at gennemføre udbud samt at yde juridisk rådgivning inden for kontrakts- og/eller entrepriseretten. Du vil fortsat gerne dygtiggøre og specialisere dig inden for udbudsretten, og du har lyst til og mod på at tage del i de mange forskelligartede udfordringer, som vi møder i teamet.                
 
Stilling 2: Du er uddannet jurist eller erhvervsjurist. Du har erfaring med udbudsret eller et andet juridisk fagområde, hvor du har haft mulighed for at beskæftige dig med juridisk metode og rådgivning. Du har mod på at kaste dig over og specialisere dig inden for udbuds-, kontrakts- og entrepriseretten.

For begge stillinger gælder det, at du skal kunne levere en solid, engageret og ambitiøs indsats, der er præget af systematik, høj service og faglighed. Du er god til at sætte dig ind i og formidle komplekse juridiske problemstillinger – skriftligt som mundtligt. Du kommer til at rådgive og understøtte ledere og kolleger bredt i Aalborg Forsyning. Det er derfor vigtigt, at du arbejder løsningsorienteret inden for lovgivningsrammerne, og at du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Det er en fordel, at du har kendskab til forsyningssektoren, men det er ikke et krav.

Du får en central og udadvendt rolle. Din arbejdsdag bliver travl og fagligt udfordrende og foregår i et åbent miljø med en uformel omgangstone, hvor godt humør, omsorg for kolleger og vidensdeling vægtes højt.
 
Om os                
I Aalborg Forsyning er vi godt 600 engagerede medarbejdere. Vi består aktuelt af 13 aktieselskaber og én kommunal virksomhed. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand, indsamler affald og producerer el. Hos os er service i højsædet – det er afgørende for os, at kunderne er trygge ved at bruge såvel vores produkter som vores services. 
 
Med afsæt i vores fælles værdisæt – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet.   
 
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – også for kommende generationer.  
 
Aktieselskaberne i Aalborg Forsyning samarbejder med Miljø- og Energiforvaltningen, som er en forvaltning i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk. 

Løn
Løn og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst.
 
Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.
 
Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder for Udbudsjura & Strategisk Indkøb, Anne Sofie Muchitsch på anne.muchitsch@aalborgforsyning.dk eller tlf. 25 20 01 34. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Her vedhæfter du ansøgning, eksamensbevis, CV og evt. andre relevante bilag. Ansøgningsfrist er den 19. februar 2020. Samtaler forventes afholdt den 24. og 25. februar 2020.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.