Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne jurister, gerne med kendskab til sundhedsretten til Fællessekretariatet for Det Etiske Råd, National Videnskabsetisk Komité og de videnskabsetiske medicinske komitéer

Har du lyst til at arbejde med videnskabsetiske spørgsmål fra en juridisk vinkel? Har du erfaring med juridisk sagsbehandling? Har du eventuelt også kendskab til sundhedsret? Så er du måske en af de 2-3 jurister, vi søger til National Videnskabsetisk Komité.

Om os
Fællessekretariatet består af 16 medarbejdere, der betjener Det Etiske Råd, National Videnskabsetisk Komité (NVK) og de videnskabsetiske medicinske komitéer (VMK). Du bliver tilknyttet den del af sekretariatet, der betjener NVK og VMK. Dit primære arbejdssted er i København.

I NVK beskæftiger vi os med spørgsmål vedr. beskyttelse af forsøgspersoner, der deltager i sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter, følger forskningsudviklingen og arbejder for kvalitetsudvikling og læring i det videnskabsetiske komitésystem. Vi fungerer både som førsteinstans ved anmeldelse af sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter, der vedrører særligt komplekse områder, og som ankeinstans for afgørelser truffet af de regionale videnskabsetiske komitéer. Grundet nye opgaver vedrørende behandling af ansøgninger om medicinsk udstyr, udvides sekretariatet nu med 2-3 nye juriststillinger.

Dit arbejde
Du indgår primært i det juridiske team, der behandler sager vedrørende lægemiddelforsøg og medicinsk udstyr. Dine opgaver vil bl.a. omfatte, at:

  • forberede sager til komiteens afgørelse
  • rådgive og besvare henvendelser fra forskere
  • udarbejde vejledninger
  • deltage i samarbejde med institutionerne inden for ministerområdet samt øvrige interne og eksterne samarbejdspartnere m.m.
Din uddannelse og kvalifikationer
Du er uddannet cand.jur. og har gerne flere års erfaring. Du skal være fagligt velfunderet og have lyst til at arbejde med videnskabsetiske spørgsmål. Vi lægger vægt på, at du har tidligere erfaring med juridisk sagsbehandling.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har gode samarbejdsevner og er fleksibel i forhold til at påtage dig nye opgaver
  • er robust og fungerer godt med at tage selvstændigt ansvar
  • er hurtig til at skabe et overblik i et travlt miljø og have mange bolde i luften
  • har gode skriftlige engelskkundskaber.
Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive indplaceret enten som fuldmægtig eller som specialkonsulent.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Stillingerne er betinget af vedtagelsen af lov om videnskabsetisk behandling af kliniske afprøvninger af medicinsk udstyr.

Kontakt os gerne
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at ringe til specialkonsulent Mette Luise Nielsen på tlf. 7221 8558.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis samt evt. anden relevant dokumentation.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11.

Fællessekretariatet for Det Etiske Råd og National Videnskabsetisk Komité har røgfri arbejdstid.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.