Erfarne management konsulenter til Digital & Technology

Vi har travlt i Digital & Technology og søger derfor erfarne konsulenter til spændende projekter inden for udbud og anskaffelse, projektledelse og change management samt enterprise architecture til vores kontorer i København og Aarhus. Er du vores nye konsulent til Digital & Technology? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores team i Digital & Technology

Du bliver en del af et team, der arbejder med at skabe forretningsmæssig værdi gennem brugen af teknologi i strategi, analyse og eksekvering. Vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale strategier, designe målarkitekturer, anskaffe og implementere digitale løsninger og skabe varige forandringer.

Vores kunder er både offentlige organisationer og private virksomheder.

Vi søger erfarne konsulenter til at løse opgaver inden for:

Udbud og anskaffelse

 • Stillingen omfatter gennemførelse af opgaver vedrørende it-anskaffelser og indkøb, sourcing og udbud
 • Du har erfaring med hele eller dele af it-anskaffelsesprocesser fra behov til kontrakt, gerne via udbudsprocesser – fra udbudsstrategiske afklaringer, over udarbejdelse af udbudsmateriale til gennemførelse af udbudsforretninger
 • Du har mindst 5 års erfaring med udbud
 • Projektledelse og change management

 • Stillingen omfatter varetagelse af projektledelsesopgaver og/eller organisatorisk forandringsledelse – ofte helt eller delvist stationeret i kundens organisation
 • Du har omfattende erfaring med hele forandringens livscyklus fra den indledende etablering og iscenesættelse, over alle faserne i eksekveringen til gevinsterne er realiseret og organisationen arbejder i en ny normal
 • Du har mindst 8 års erfaring med projektledelse og/eller change management
 • Enterprise architecture

 • Stillingen omfatter bl.a. strategiske analyser, design af målarkitekturer samt kravstilling på taktisk og operationelt niveau
 • Du har erfaring med alle lagene i arkitekturarbejdet med et særligt fokus på forretningsprocesser og data – og du følger interesseret med i den nyeste teknologiske udvikling
 • Du har mindst 5 års erfaring med enterprise architecture og har før dette måske arbejdet som løsningsarkitekt
 • Uanset fagområde har du en akademisk baggrund samt mindst 4-5 års konsulenterfaring fra nuværende eller tidligere job. Du har gennem årene opbygget et solidt metodisk fundament, som du i dag anvender aktivt i dit arbejde.

  Derudover forventer vi, at du:

 • Er vant til at tage ansvar for beslutningsprocesser og kommunikere beslutningsoplæg
 • Samarbejder på alle niveauer med stor gennemslagskraft, fra topledelse til fagekspert
 • Besidder evnen til kontinuerligt at opbygge og vedligeholde relationer
 • Er vedholdende og resultatfokuseret
 • Har blik for detaljen og kan samtidig lede team sikkert i mål
 • Har en åben personlighed og arbejder effektivt både selvstændigt og i teams
 • Kan begå dig ubesværet på dansk og engelsk på forhandlingsniveau såvel skriftligt som mundtligt
 • Velkommen til vores Management Consulting division

  Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

  Deadline: 30.09.2020. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning med det samme. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.