Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne medarbejdere til implementering af risikostyring i Skattestyrelsen

Interesserer du dig for risikostyring og forandringsledelse, og motiveres du af at være med til at udvikle en offentlig organisation af vigtig samfundsmæssig betydning? Skattestyrelsens risikostyringsteam søger erfarne risikostyringsmedarbejdere til at arbejde med implementering af risikostyring i styrelsen.

Skattestyrelsen har en ambition om at udvikle styrelsens arbejde med risikostyring. Målet er, at alle styrelsens enheder skal arbejde struktureret og systematisk med at identificere risici, finde løsninger på dem samt følge op og dokumentere, at de tilsigtede effekter opnås. Vejen dertil går gennem løbende udvikling og implementering af et koncept for risikostyring med fælles metoder og værktøjer, som alle ansatte i Skattestyrelsen skal arbejde efter. Det er et væsentligt succeskriterie for implementeringen, at styrelsens chefer oplever, at risikostyringskonceptet er med til at understøtte deres daglige ledelse.

Ansvar for implementering af risikostyringskoncept

Stillingen er placeret i Procesudviklingskontoret i Skattestyrelsen. Ud over Risikostyringsteamet består Procesudviklingskontoret af to andre teams, der henholdsvis arbejder med procesudvikling og –kortlægning samt den processuelle styring af kontrolindsatsen.

Risikostyringsteamet har ansvar for at facilitere implementering af risikostyringskonceptet i alle styrelsens enheder i tæt samarbejde med styrelsens ledere og medarbejdere. Vores arbejdsdag og opgaver er præget af stor alsidighed. Konceptets værktøjer og metoder er standardiserede, men det er situationsbestemt fra enhed til enhed, hvordan selve faciliteringen af konceptet skal gribes an. Det skal du kunne mestre, og du skal kunne håndtere at få mange perspektiver til at mødes samtidig med, at du skal kunne stå fast på de rigtige tidspunkter.

Teamets hovedopgaver består af:

 • facilitering af workshops, der kobler ledelse og risikostyring på alle chefniveauer i styrelsen
 • løbende sparring, rådgivning og coaching af chefer om kobling af risikostyring og deres daglige ledelse
 • facilitere oplæringen af chefer og medarbejdere i at, dataunderbygge konkrete risici, identificere kerneårsager til risici og igangsætte mitigeringsplancer og følge op samt dokumentere forventede effekter at disse
 • oplæring af og herefter løbende samarbejde med risikomedarbejdere i styrelsens afdelinger
 • løbende forbedringer af risikostyringskonceptet.


Formidlingsstærke medarbejdere med erfaring inden for risikostyring, procesoptimering eller forandringsledelse

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse samt minimum 5 års erfaring med mindst et af følgende fagområder: risikostyring, procesoptimering og forandringsledelse.

For at lykkedes i stillingen, er det desuden vigtigt, at du:

 • er anerkendende i din tilgang til rådgivning og sparring med ledere og medarbejdere
 • er god til at være i spændingsfeltet mellem at lytte og stå fast
 • er dygtig til at formidle din faglighed, og formår at få den til at skabe værdi for driften i organisationen
 • er skarp til at formulere dig i skrift og tale
 • kan bidrage med egne erfaringer til løbende forbedringer af risikostyringskonceptet.


Vi tilbyder:

 • mulighed for at gøre en forskel i en stor og vigtig offentlig styrelse, som er i stor udvikling
 • alsidige arbejdsopgaver inden for risikostyring og ledelsesrådgivning på forskellige chefniveauer
 • styrkede erfaringer med risikostyring, forandringsledelse, procesoptimering og ledelse generelt
 • stor indflydelse på udvikling af risikostyring i Skattestyrelsen
 • et stort netværk gennem samarbejde med mange af Skattestyrelsens ledere og medarbejdere
 • perspektiver fra nogle af de dygtigste skatteadministrationer i verden til risikostyring gennem risikostyringsteamets deltagelse i OECD netværk for risikostyring.


Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg jobbet” senest mandag d. 17 juni 2019. Der vil blive afholdt løbende samtaler.Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Torsten Cumberland Jacobsen på tlf. 72 38 37 06 eller specialkonsulent Rune Schwartz på tlf. 72 38 86 61.Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. Arbejdsstedet forventes i løbet af 2019 at skifte til Copenhagen Towers i Ørestad.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dkSkatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.