Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFARNE MØDEBOOKERE SØGES I KØBENHAVNSOMRÅDET

Kan du lide at skabe resultater over telefonen, og arbejde på en humørfyldt arbejdsplads? Falder det dig naturligt at indgå i dialog med forskellige typer af mennesker, og har du masser af gå-på-mod? Hos OB revision søger vi lige nu 2 erfarne mødebookere til vores kontorer i Glostrup.

 

OM OS

 

OB Revision er et mindre revisionshus hvor vi sætter den tætte relation til vores kunder højt. Vi ønsker gode langvarige samarbejder med vores kunder, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Det mener vi tilfører mere værdi til vores arbejde, og gør kvaliteten af vores arbejde meget bedre. Vores kontor med knap 10 medarbejdere er placeret centralt i Glostrup, tæt på København. 

 

OM DIG

Du har talegaverne i orden og kan lide at snakke med potentielle kunder. Du har et personligt drive og lader dig ikke slå ud af flere "nej-tak" i træk. Du er respektfuld og ansvarsbevidst i din tilgang til både kunder og dine opgaver. Det gør dig bl.a. til en troværdig og stabil kollega og hold-spiller. Derudover er du positiv, udadvendt og serviceminded.

 

Det er et krav at du minimum har 2 års erfaring med salg/ mødebooking over telefon og det er vigtigt for os, at du brænder for at sælge. Din primære arbejdsopgave bliver at ringe til virksomhedsejere og booke dem ind til et møde med en af vores kompetente rådgivere.

 

Stillingen som mødebooker er et springbræt for dig der ønsker at fortsætte din karriere hos os, og de kompetencer du kommer til at udvikle er efterspurgte i erhvervslivet.

 

VI TILBYDER

En selvstændig stilling med mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi sørger for en grundig oplæring og et godt arbejdsmiljø med en fri og uformel omgangstone og ikke mindst et godt kollegaskab.

 

En fast garantiløn med en høj provision uden loft.

 

Mødebooking handler i høj grad om at lytte og kunne forklare vores kunders budskab i øjenhøjde, så vi altid fremstår professionelle i telefonen. Vores modne og erfarne medarbejdere har en rigtig god forståelse af, hvad der skal til for at booke møder med værdi. De fleste kan booke møder, men ikke alle kan booke de rigtige møder på de rigtige forudsætninger.

 

Har det interesse eller vil du høre mere så send mig en mail på job@obrevision.dk- jeg ser frem til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.