Erfarne og dygtige fysioterapeuter med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

Vi søger ambitiøse fysioterapeuter, der har lyst til være med til at etablere nye åbne afsnit i Frederikssund. Her skal etableres i alt 3 nye afsnit med 47 særlige rehabiliteringssenge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg på et nyt behandlingstilbud.  
 
Udgangspunktet for det nye behandlingstilbud bliver rehabilitering, styrkelse af funktioner og behandling af misbrug hos sårbare patienter. Patienterne henvises af kommunen, og indlægges alle efter eget ønske.  
Målet er, at patienternes generelle funktionsniveau afdækkes og øges. Udfordringer med kaotisk misbrug og negative følgevirkninger heraf afhjælpes. Behandlingen strækker sig over en længere periode på mellem 3 og 6 måneder.  
 

 
Hvad indeholder jobbet? 
Du skal sammen med andre dygtige fysioterapeuter afklare patientens aktuelle funktionsevne og tilbyde målrettet behandling. Sammen med dit tværfaglige team tilrettelægge fysiske aktiviteter, der er tilpasset den enkelte patient og som understøtter det samlede behandlingsmål.   Du skal med din viden om krop og psyke være med til at sikre patientens basale tryghed og udvikling. I et tæt samarbejde med den enkelte patient, understøtte meningsfulde fysiske aktiviteter med afsæt i patientens motivation og en recovery-orienteret tilgang.  
 
Du bliver en del af et miljø med et højt fagligt niveau og stort engagement, hvor vi i teams bliver ud-fordret af komplekse patientforløb. Vi vil have fokus på at anerkende hinandens styrker, og vi ønsker at skabe en kultur, hvor vi tør lære af hinanden. Derfor lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde i afsnittene.  
 
Du skal have lyst til at tænke nyt indenfor rammen af en rehabiliterende og ressourceorienteret tilgang, kognitiv adfærdsterapi og safewards. Safewards er kendetegnet ved en høj grad af åben kommunikation, afstemte forventninger og gensidige forpligtigende relationer, der giver et trygt arbejdsmiljø.  
 
Der vil være et tæt samarbejde med kommunen, og et vigtigt element i jobbet er den løbende dialog med relevante eksterne samarbejdspartnere.  

 
Hvad kan vi tilbyde dig?:


 • En grundig introduktion til jobbet. Introduktionen vil være både individuel og sammen med andre  

 • En unik mulighed for at udvikle et afsnit, hvor fokus er at skabe forandring gennem terapeutiske aktiviteter  

 • Ressourceorienteret udredning og behandling  

 • Et job, hvor du kan fokusere på den længerevarende relation til patienterne  

 • Tværfagligt samarbejde med mulighed for tæt sparring  

 • Attraktive muligheder for kompetenceudvikling

 • Monofaglig sparring med centrets øvrige fysioterapeuter og udviklingsfysioterapeut       

Hvem er du?:

 • Du har erfaring med tilpasset fysisk aktivitet, kropsbevidsthedstræning og genoptræning af den psykiatriske patient, gerne fra intensiv/lukket afsnit - eller lignende erfaring  
 • Du kan med en kropslig tilgang arbejde med arousal, affektregulering, og lav mentaliseringsevne med henblik på mestring af symptomer og hverdagsliv  
 • Du har gode samarbejdsevner, som skal bringes i spil i forhold til både patienter som samarbejdspartner  
 • Du hviler i din egen faglighed, og i stand til at sætte den i spil i et tværfagligt behandlingsmiljø  
 • Du har gode kommunikative evner  
 • Du må også gerne have erfaring med Lean som arbejdsmetode  

Vi vil prioritere løbende uddannelse af vores medarbejdere højt, så vi vedligeholder en veluddannet gruppe af medarbejdere. Det er også vigtigt for os at få praksisforskning integreret i afsnittene. De komplekse forløb kræver kompleks sammensat viden, og dine kompetencer som fagligt dygtig fysioterapeut vil dagligt blive sat i spil, udfordret og videreudviklet i tæt samarbejde dels med andre fysioterapeuter og dels med sygeplejersker, ergoterapeuter, social og sundhedsassister, pædagoger m.fl..
 
Normering og organisering 
De 47 pladser er fordelt på 3 åbne afsnit, der har høj normering. På hvert afsnit er der til 15 patienter 6 medarbejdere i dagvagt samt 4 i henholdsvis aften- og nattevagt. Normeringen er på ca. 30-35 medarbejdere pr. afsnit. Afsnittene er organiseret med en tværgående ledelse bestående af en afsnitsledende psykolog og en overlæge. De enkelte afsnit ledes af en afdelingssygeplejerske.

 
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer om ugen i blandede vagter, dag og aften. Vi forventer, at stillingerne besættes pr. 1. maj 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer.

Er du interesseret? 


Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning er du velkommen til at kontakte afsnitsledende psykolog, Mette Fauerholdt Hyldtoft på mail:mette.fauerholdt.hyldtoft@regionh.dk, telefon: 24 82 22 81 eller udviklingschef, Jacob Vagner Søjberg Madsen på mail: jacob.vagner.madsen@regionh.dk, telefon: 20 45 29 18. 

Ovennævnte mail-adresser kan ikke anvendes til ansøgning. 

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden.
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018, kl. 12.00, men vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Du kan læse mere om det nye behandlingstilbud i Frederikssund her. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Erfarne og dygtige fysioterapeuter med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

RH, Psykiatrien

Vi søger ambitiøse fysioterapeuter, der har lyst til være med til at etablere nye åbne afsnit i Frederikssund. Her skal etableres i alt 3 nye afsnit med 47 særlige rehabiliteringssenge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sæ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Fysioterapeut til Slangerup

Frederikssund Kommune

Hillerød
Vi søger en engageret og ambitiøs fysioterapeut til en 32 timers fast stilling med base i Træningsenhedens lokaler på Solgården i Slangerup. Her vil du blive tilknyttet et team med 9 fysioterapeuter og 5 ergoterapeuter.Dine arbejdsopgaverDit primære...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Fysioterapeut til Geriatrisk Team Akutafdelingen på Nordsjællands Hospital Hillerød

Ortopædkirurgisk Afdeling

Hillerød
En stilling som fysioterapeut på 32 timer ugentlig er ledig til besættelse 1. april 2018. Hillerød hospital er Region Hovedstadens områdehospital i Planlægningsområde Nord og dermed akuthospital for Nordsjællands borgere. Som led i Hospitalsplanen 2...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Fysioterapeut til Helsingør Rehabilitering- og Træningscenter

Helsingør Kommune

Helsingør
Drømmer du om at sætte dine fysioterapeutiske kompetencer i spil på et udviklingsorienteret rehabiliterings og træningscenter? Vi har fået flere opgaver og søger derfor en fysioterapeut med kompetencer inden for rehabilitering og genoptræning. Har d...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Fysioterapeut til Omsorgscentret Hjortespring

Hjortespring Administration

Hjortespring søger fysioterapeut 30 timer ugentligt til nyoprettet stilling. Tiltrædelse er den 1. maj 2018. Hjortespring er en arbejdsplads, der lægger vægt på faglige initiativer og nytænkning. På Omsorgscentret Hjortespring i Herlev er der 155 le...