Erfarne og velkvalificerede tjenere til Korsbæk på Bakken

Til restauranterne i Korsbæk på Bakken søges erfarne og velkvalificerede tjenere til sæsonen 2018 (20. marts – 23. december)

Vi er en familiedrevet virksomhed, der ud over Korsbæk på Bakken ejer og driver 3 spil, 9 kørende forlystelser samt Cirkusrevyen og 4 restaurationer i forlystelses-parken Dyrehavsbakken nord for København. Vi deltager selv aktivt i den daglige drift.

I Korsbæk på Bakken ligger der 5 restauranter - Katrines Gaard, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Jernbane Restauranten og Postgaarden samt 1 bar i Skjerns Magasin. I alle 5 restauranter serveres retter taget ud af 30'ernes og 40'ernes finere danske madkultur, og som er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer.

 

Du kan se mere om Korsbæk på Bakken nedenfor eller her på hjemmesiden.

Arbejdstid: Skiftende mellem kl. 10.00-24.00 alle ugens dage - Deltid og fuldtid

Ferie: Kun ved forudgående aftale herom inden ansættelse

Arbejdssted: Korsbæk på Dyrehavsbakken

Tiltrædelse: Fra 20. marts 2018

Løn: Efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med 3F

- Dansk, flydende i tale og skrift.

- Det er en forudsætning, at du er loyal og ansvarsbevidst samt udviser en positiv og glad holdning over for vores mange gæster og dine kolleger. - Hos os sætter vi kundeservicen i højsæde, og derfor er et smil på læben og venlig imødekommenhed et absolut "must". - Du er vant til at arbejde selvstændigt i et dynamisk og til tider også meget hektisk miljø. - Det er en forudsætning, at du har branchekendskab. - Du vil blive instrueret i talemåder og korrekt optræden fra Matador-tiden ligesom der skal bæres tidstypisk uniform. 

Skriftlig ansøgning sendes til restaurantchef Michael Busch Andersen i Korsbæk på Bakken på restaurant@korsbaek-bakken.dk.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos restaurantchef Michael Busch Andersen på telefon 3996 0346 alle hverdage mellem kl. 13.00-16.00.

Alle indkomne ansøgninger behandles løbende.

 

- - - oOo - - -

 

Om Korsbæk på Bakken Korsbæk på Bakken er en lille nybygget by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiører, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet helt ned i detaljen. Her kan man opleve den helt særlige stemning fra Lise Nørgaards Klassiker i de tematiserede restauranter, byens bar, butikker og seværdigheder, genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af engagerede skuespillere. Restauranterne Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs er alle mindre restauranter, hvor gæsterne skal have oplevelsen af at komme på besøg hjemme i privaten hos de pågældende værter. Postgaarden har plads til ca. 350 gæster og er specielt egnet til selskabs-arrangementer af næsten enhver størrelse. Jernbanen Restauranten kan modtage ca. 90 gæster direkte fra gaden - her kan der ikke foretages bordbestilling.

 

Åbningsdage i sæson 2018

Fredag den 23. marts - mandag den 2. april

Lørdag den 7. - søndag den 8. april

Lørdag den 14. - søndag den 15. april Lørdag den 21. - søndag den 22. april

 

Herefter alle dage i perioden

Torsdag den 26. april – 2. september

 

Fredag den 7. - søndag den 9. september

Fredag den 14. - søndag den 16. september

 

Fredag den 12. - søndag den 21. oktober

 

Fredag den 23. - søndag den 25. november

Fredag den 30. november - søndag den 2. december

Fredag den 7. - søndag den 9. december

Fredag den 14. - søndag den 16. december

Fredag den 21. - lørdag den 22. december

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Tjenere søges til Wokshop

Wok Shop ApS

Lyngby-Taarbæk
Tjenere søges til Wokshop Vi kommer ind i en travl periode og har brug for deltid Tjenere til vores restaurant I Lyngby Vi søger personer med mindst et års erfaring fra restaurationsbranchen. Du skal være god til at arbejde i et travlt miljø, og vi ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Sommelier for Kiin Kiin

Restaurant Kiin Kiin

Frederiksberg
We are a modern Thai restaurant, Kiin Kiin, with one Michelin star award. We create Thai food in our own interpretation with some twist. We deliver top quality and delicious Thai food with some extraordinary dining experience to our guests. Who you ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

TJENER TIL CAFÉ PÅ FULDTID SØGES - København K

Café Oskar

København
Til travl café i København K søges erfaren tjener til tiltrædelse snarest. Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 09.00 - 23.00, som aftales nærmere. Du skal have erfaring indenfor tjenerfaget. Arbejdet vil være servering, afrydning, osv. Du skal be...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:15. april 2018

Tjener-fuldtid-deltid

FLORAS CAFE

København
Du skal kunne arbejde dag aften og weekend!Du skal have min 3 års erfaring fra fuldtidsstilling i Restaurant, være hurtig og kunne håndtere stress da der kan være travlt ind i mellem! Det er en ikke ryger cafe restaurant dvs du kan ikke ryge på jobb...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Tjener søges

Zhou ApS

Take away Restaurant Vi har travlt på Restaurant og søger derfor to tjenere. Vil du være med til at gøre en forskel for vores gæster, så har du nu muligheden.Søger både deltids og fuldtids tjener, fra mandag til søndag.Du skal:- have erfaring- være ...