Erfarne senior-vikarer til fleksible stillinger indenfor økonomi, Kelly Services | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Kelly Services

Erfarne senior-vikarer til fleksible stillinger indenfor økonomi

Kelly Services

Arbejdssted: Storkøbenhavn
Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder og mulighed for lange ferier - så er vikariater en oplagt mulighed for dig.

Kelly Financial Resources er et verdensomspændende rekrutterings- og vikarbureau, som er specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn. Vores kunder har løbende behov for vikarer i kortere eller længere perioder - på både fuldtid og deltid.

Vi har både større og mindre kunder, internationale og danske, i primært Storkøbenhavn, som løbende har behov for erfarne regnskabsmedarbejdere til at hjælpe dem. Og derfor vil der igennem os være mulighed for at få et job som passer de til fleste - uanset hvad du lægger vægt på.

Har du derfor en bred erfaring indenfor regnskabsområdet og uden job p.t kan det være at vi kan hjælpe dig til et nyt og fleksibelt job, som giver dig mulighed for både at arbejde og samtidig giver dig tid til at nyde andre vigtige ting i livet.

Kvalifikationer
  • Kendskab til et eller flere økonomisystemer samt Excel
  • God lang og bred regnskabserfaring
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er serviceminded og fleksibel
  • Du arbejder struktureret og er ansvarsbevidst
Ansøgning
Er du på udkig efter et fleksibelt vikariat, bedes du fremsende dit CV, således at vi forhåbentlig kan hjælpe dig. Vi vil herefter kontakte dig, såfremt vi får vikariater ind som matcher dine ønsker og kvalifikationer.

Du kan registrere dig hos os via http://www.kellyservices.dk/  Her indtaster du dine stamdata samt up-loader dit CV i et Word-dokument. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Kelly Financial Resources har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Kelly Financial Resources er en del af Kelly Services som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
02-01-2017
Udløbsdato
30-01-2017
Job-ID
329682019
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden