Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergo-/fysioterapeut til hverdagsrehabilitering i Helsingør kommune

Ergo-/fysioterapeut med interesse inden for rehabiliteringsområdet

Ergo-/fysioterapeut med interesse inden for Rehabiliteringsområdet.
Helsingør Rehabilitering og Træningscenter søger ny kollega pr.1.nov 2019, 32-34 timer ugentligt.

I Helsingør Kommune arbejder vi målrettet med en rehabiliteringsmodel. Du vil blive en del af et selvstændigt rehabiliteringsteam på 5 terapeuter og 2 sygeplejersker. Du vil blive en del af en afdeling, med i alt 15 medarbejdere, der også rummer genoptræning efter serviceloven og forebyggende indsats.
Dine primære opgaver som rehabiliterende terapeut:


  • At Igangsætte, evaluere og afslutte rehabiliteringsforløb i samarbejde med borger og rehabiliteringsvejledere fra hjemmeplejen.

  • At støtte og motivere borgere i at genvinde egne ressourcer og bruge dem aktivt i dagligdagen.

  • At være tovholder for det enkelte forløb og sikre dokumentation.

  • At foretage vurdering/instruktion, samt beskrive borgers ressourcer i forhold til praktiske opgaver i eget hjem.

  • Deltage i tværfaglige visitationsmøder ved ansøgning om praktisk hjælp, udskrivelse fra døgnophold samt ved revurderingsbesøg i borgers hjem.

  • Være mødeleder på koordinerende møder med deltagelse af sygeplejersker, rehabiliteringsvejledere fra hjemmeplejen og visitationen, herunder drøfte borgere i rehabiliterings forløb og arbejde målrettet med de opstillede mål.

  • Samarbejde på tværs af organisationen, og i høj grad med pårørende. Involvering i forskellige samarbejdsfora f.eks. med døgnrehabiliteringen og visitationen.
Om os
Du bliver en del af Montebello Rehabilitering og træning (MRT), som hører under Helsingør Rehabilitering og træningscenter. Vi har fokus på forebyggelse, træning og rehabilitering. MRT er en udfordrende og udviklende arbejdsplads, hvor fælles læring og gensidig respekt er nøgleord. Du vil få en grundig oplæring i forbindelse med din opstart, og med fortløbende sparring og støtte i hverdagen.
Der er også i nogen udstrækning mulighed for at arbejde hjemme. Dine nye kolleger er dygtige, engagerede, nysgerrige og humoristiske.

Om dig
Du er uddannet ergo- eller fysioterapeut og ønsker at arbejde med rehabilitering §83a. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret.
Du har gå på mod, kan indgå i et kreativt og løsningsorienteret team. Du har en sundhedspædagogisk tilgang i kommunikationen med borgeren. Du kan arbejde med elektronisk borgerjournal.
Det er en fordel at du har kørekort.

Løn og ansættelsesforhold
Er i henhold til gældende overenskomst. Der gives et årligt tillæg på 12.000 for rehabiliteringsopgaven.
Helsingør Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Straffeattest
Før ansættelse forlanges en civil straffeattest.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Afdelingsleder Line Brunvold på Tlf. 25311445, lbr04@helsingor.dk eller rehabiliteringsterapeut Lisbeth Hansen, Tlf. 41868585, lha04@helsingor.dk

Ansøgning
Ansøgningsfrist fredag den 20. September 2019, kl.12.00.
Vi forventer at afholde samtaler torsdag d.26.9.2019

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.