Ergonomi-faglig medarbejder til udvikling af ergonomisk arbejdsmiljø

Har du lyst til at arbejde som ergonomi-faglig i et spændende miljø, hvor høj faglighed anvendes strategisk i en virkelighed præget af politiske beslutninger? Og har du viden om og erfaring med arbejdet med ergonomisk arbejdsmiljø? Så har vi et barselsvikariat Arbejdsmiljøfagligt Center, kontoret for Ergonomisk og Psykisk Arbejdsmiljø.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber gode rammer for deres medarbejdere, så de ikke nedslides, hverken fysisk eller psykisk, eller kommer til skade. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.at.dk.   
 
Vær med til at gøre en forskel for det ergonomiske arbejdsmiljø i Danmark  
Du bliver ansat i kontoret for Ergonomisk og Psykisk Arbejdsmiljø (EPA), som er en del af Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Arbejdsmiljøfagligt Center har til opgave at fastholde og udvikle et højt vidensniveau på arbejdsmiljøfaglige kerneområder, bl.a. ergonomisk arbejdsmiljø. Ergonomisk arbejdsmiljø er et af de tre prioriterede arbejdsmiljøområder, hvilket betyder, at der er politisk og offentlig interesse for området.  
 
I EPA anvendes den arbejdsmiljøfaglige viden til at understøtte Arbejdstilsynets tilsynsvirksomhed, interessenter, virksomheder og til at løfte den løbende betjening af beskæftigelsesministeren. Som vores nye ergonomi-faglige medarbejder kommer du til at arbejde sammen med kontorets øvrige ergonomi-faglige medarbejdere, jurister og andre fagligheder. Du kommer også til at indgå i samarbejder i Arbejdsmiljøfagligt Centers øvrige kontorer, både med opgaver du selv skal løse og opgaver du løser i samarbejde på tværs i centret og med Arbejdstilsynets tre tilsynscentre.  
 
Du vil få mulighed for at præge udviklingen i arbejdet med det ergonomiske arbejdsmiljø i et udfordrende job med et stort selvstændigt ansvar, brede kontaktflader og gode udviklingsmuligheder.  
 
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:  

 • deltage i udvikling af nye understøttende redskaber og værktøjer til brug for virksomhedernes eget arbejde med det ergonomiske arbejdsmiljø  
 • udvikle tilsynspraksis for tilsyn med ergonomisk arbejdsmiljø  
 • udarbejde vejledningsmateriale om ergonomisk arbejdsmiljø  
 • udvikle Arbejdstilsynets faglige spidskompetencer inden for ergonomisk arbejdsmiljø, fx ved at følge med i forskningen inden for området  
 • bidrage til arbejdet med evidens og effekt af Arbejdstilsynets indsats og virkemidler i forhold til ergonomisk arbejdsmiljø  
 • svare på henvendelser fra borgere og organisationer mv. om ergonomisk arbejdsmiljø  
 • deltage i møder med arbejdsmarkedets parter om ergonomisk arbejdsmiljø.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er fysio- eller ergoterapeut eller har en videregående kandidatuddannelse i fx humanfysiologi eller sundhedsvidenskab  
 • har en stærk fysiologisk indsigt og selvstændigt kan omsætte den til løsninger i en tværfaglig og politisk kontekst  
 • har høj faglig ekspertise og engagement  
 • har viden om og interesse for arbejdet med ergonomiske arbejdsmiljø  
 • har erfaring fra arbejde i en politisk styret organisation  
 • videndeler, giver faglig sparring til kolleger og er god til team-arbejde  
 • sætter pris på at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor kollegerne har forskellige faglige kompetencer  
 • har gode formuleringsevner i skrift og tale og kan formidle komplicerede sammenhænge til let forståelige budskaber.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med tempo og spændende udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. maj 2018. Ansættelsen løber frem til den 1. marts 2019.  
 
Du bliver ansat efter relevant overenskomst på baggrund af din uddannelsesmæssige baggrund.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jane Hansen på tlf.nr. 7220 8807 eller specialkonsulent Gitte Petersen på tlf.nr. 7220 8906.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Michelle Møn-ster Petersen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5279.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 26. februar 2018.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...