Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut

Barselsvikariat på genoptræningscenter Teglporten, Rudersdal kommune

Om jobbet

Teglporten genoptræning har udelukkende ambulante genoptræningsopgaver. Vi modtager sundhedslovsborgere med specifikke diagnoser indenfor bl.a. ortopædkirurgi, knæskade, kræft og med almene genoptræningsbehov. Ligeledes har vi forebyggelsestilbud under forløbsprogrammerne for diabetes, kræft og KOL. Vores dagligdag fordrer, at terapeuterne varetager en bred vifte af opgaver og har fokus på en helhedsorienteret indsats på tværs af fag og andre afdelinger i Rudersdal Kommune.

Dine arbejdsopgaver vil være, at varetage de ergoterapeutiske indsatser for borgere med behov for genoptræning af OE/ortopædkirurgiske problemstillinger. At varetage ergoterapeutiske vurderinger ved AMPS og/eller COPM samt efterfølgende relevant intervention - primært for borgere med en kræftdiagnose og borgere med geriatriske problemstillinger. For borgere med geriatriske problemstillinger vil du, i tæt samarbejde med dine fysioterapeutiske kollegaer, have ansvar for, at binde borgerens genoptræning sammen med hverdagslivet. Det er vores ønske at du også varetager afklarende samtaler for borgere med kræft samt deltager i et projekt, hvor ergoterapeutens opgave er at uddele og vejlede ift. ADL-Q. Alle indsatser evalueres og den ergoterapeutiske indsats dokumenteres.

Din profil

Du arbejder med en individuel tilgang til borgeren, så du på baggrund af borgerens behov og ressourcer kan planlægge og gennemføre et målrettet genoptrænings- og rehabiliteringsforløb. Du differentierer imellem, hvornår borgeren bør have et genoptræningsforløb, træne på egen hånd eller opfordres til at søge andre af kommunens tilbud. Du er god til at holde hovedet koldt og bevare overblikket i en travl og ind imellem uforudsigelig hverdag.

Det er vigtigt, at du er optaget af fagligheden og har interesse for tværfagligt samarbejde. Vi forventer at du bidrager aktivt til din egen og vores fælles udvikling, samt til et positivt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, tage initiativ og prioritere egne arbejdsopgaver, naturligvis i samarbejde med dine kollegaer og med din leder. Det er en fordel, hvis du har kommunal erfaring med genoptræning af OE/ortopædkirurgiske problemstillinger samt borgere med kræft og har kendskab til COPM, ADL-Q og har AMPS.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en god introduktion i et stimulerende og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et tæt samarbejde og løbende faglig udvikling. I genoptræningen i Rudersdal Kommune lægger vi stor vægt på at arbejde med faglig udvikling, både i form af intern læring og sparring samt, egen refleksion og fælles supervision. Dine fremtidige kollegaer er dygtige, engagerede og hjælpsomme og er gode til også at lave ting sammen udenfor arbejdet - vi glæder os til at møde dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Barselsvikariat, 30 timer om ugen fra 01-03 2020 til 01-10 2020

Arbejdstiderne er på hverdage, primært mellem kl 8:00 til 16:00

Om os

Genoptræning på Teglporten er en del af Center for Sundhed og Træning i Rudersdal kommune. På Teglporten er vi tre afdelinger med samme centerleder; Genoptræningen med 2 ergoterapeuter, 8 fysioterapeuter; Forebyggelsen med 2 sundhedsrådgivere og en diætist samt en administrativ medarbejder. I Rusmiddelcenteret er her 4 misbrugsbehandlere og en lægesekretær/assistent.

Genoptræningscentret Teglporten råder over gode træningsfaciliteter med 4 store og lyse træningssale samt aflukkede undersøgelses- og samtalerum. Lige udenfor Teglporten findes en udendørs træningsbane i forbindelse med genoptræningen. Vi har fælles kontor, hvor fysio- og ergoterapeuterne sidder sammen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Samtaler: Vi holder samtaler uge 8 – fredag den 22. februar 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.