Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut i barselsvikariat til Aktivitetscenter Brønshøj

Vores super dygtige barselsvikar har fået ny fast stilling. Derfor søger vi – en gruppe aktive ældre +65 og medarbejdergruppen i aktivitetscenter Brønshøj - en ny dygtig barselsvikar 
 
Din nye arbejdsplads: 
Aktivitetscenter Brønshøj er et selvstændigt aktivitetscenter for hjemmeboende borgere over 65 år. Centret er beliggende i naturskønt område, tæt på offentlige transportmidler og er en del af tre spændende organisationer med fælles centerledelse. Aktivitetscenteret består også af en restaurant, som henvender sig til lokalområdets ældre samt medarbejderne i Bystævneparken. 
 
Målgruppen i aktivitetscentret er kendetegnet ved to grupper. Forebyggende borgere, som ikke skal visiteres og vedligeholdende borgere, som skal visiteres. 
 
Vores kerneopgave er at guide og understøtte den enkelte borger i at bibeholde aktuelt funktionsniveau længst muligt, så de er i stand til at være herre i eget liv længst muligt. 
Medarbejdergruppen består af en daglig leder, tre aktivitetsmedarbejdere (to ergoterapeuter og en pædagog ) og restaurantpersonalet. Derudover har aktivitetscentret et tæt samarbejde med aktivitets- og træningsafdelingen i plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, og her består personalegruppen af en social- og sundhedsassistent, en ergoterapeut og en plejehjemsassistent. 
 
Dine hovedopgaver 
Som ergoterapeut i aktivitetscentret skal du kunne skabe både din egen dagsorden i aktiviteter samt være en del af den fælles dagsorden, som kan matche centrets faglighed og brugernes mål. 
 
Dit blik skal være hele vejen rundt om ressourcer, funktionstab, aktivitetsniveau og det levede liv. 
 
Du må også meget gerne have kompetencer omkring dysfagi. 
 
Du skal sammen med dine kolleger have kontinuerligt overblik over hverdagen i aktivitetscentret og ikke være bange for også at deltage i de lettere plejerelaterede og praktiske opgaver, som hverdagen byder på. 
 
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 timer ugentligt, og de ligger som hovedregel i tidsrummet 09.00 - 16.00 på hverdage. Der kan dog være enkelte dage i løbet af året, hvor arbejdstiden rykker hen til de sene eftermiddagstimer/tidlige aftentimer. 
 
Ansættelse i barselsvikariatet kan tiltrædes den 1. marts 2018 eller efter aftale. Løn iht. gældende overenskomst. 
 
Mere information
Yderligere oplysninger kan fås hos daglig leder Annette Dibbern på 3827 4210. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her