Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til almen neurologi og apopleksi

Jobbet
Vi søger en ergoterapeut til en fast stilling indenfor specialerne almen neurologi og apopleksi. på Herlev og Gentofte Hospital fra 1. april 2018.  
 
Arbejdsopgaverne består af vurderinger samt genoptræning af indlagte patienter på alle ugens 7 dage. Du vil arbejde tæt sammen med andre ergoterapeuter og fysioterapeuter i neurologisk gruppe samt blive en del af et tværfagligt team på neurologisk afdeling. Der er vagtarbejde ca. hver 9. weekend.  
Udover vurdering- og genoptræningsopgaver på neurologisk afdeling, varetager ergoterapeuterne tilsyn på intensiv afdeling, samt andre kliniske afdelinger, hvor patienter fremstår med nyopståede neurologiske udfald.  
 
Ergoterapeuten arbejder selvstændigt og har medansvar for opgaveløsning i såvel gruppen som i hele Ergoterapien.  
 
Vi tilbyder
Ansættelse i Afdeling for Ergoterapi og fysioterapi, som er en selvstændig afdeling på Herlev og Gentofte Hospital. Afdelingen er en terapi i konstant bevægelse med fokus på faglig udvikling og kvalitet, herunder en konstruktiv kritisk tilgang til vores faglige standarder. Vi forventer, at du som medarbejder naturligt tager aktivt del i vores aktiviteter og sammen med dine kollegaer bidrager til at skabe en arbejdsplads med et inspirerende fagligt miljø og høj trivsel.     
En arbejdsdag med stor variation i de daglige opgaver. Patientforløbene er omdrejningspunktet i hverdagen, hvor ergoterapeuterne indgår i tæt tværfagligt samarbejde m.h.p. at sikre kvalitet og kontinuitet, hvor patienten i høj grad er i centrum og er medinddraget aktivt i forløbet.  
 
Vi forventer, at du
Har relevant klinisk erfaring – gerne fra hospital  
Har personlige egenskaber med gensidig respekt for andre faggrupper og tværfagligt samarbejde   
Kan agere professionelt både i monofaglige og tværfaglige sammenhænge  
Har gennemslagskraft og er handlingsorienteret  
Kan lide at arbejde i et åbent og fleksibelt miljø, hvor feedback er en vigtig del af kulturen  
Er omstillingsparat og har en positiv indstilling til forandring  
Er engageret og ansvarsbevidst  
 
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt til besættelse 1. april 2018. Du bliver ansat på Herlev og Gentofte Hospital, men vil fortrinsvist arbejde på Herlev afsnittet, hvor neurologisk afdeling er placeret. 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.   
 
Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Joan Elling Christensen på telefon 38 68 21 30 eller læse mere om afdelingen på: www.Herlev hospital.dk  
 
Ansøgningsfristen er den 16. februar 2018 kl.12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 21. februar 2018.   
 
Ansøgning og CV sendes online via linket herunder. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her