Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Faxe Sociale Udviklingscenter

 

Vi rækker efter stjernerne – Ergo søger vi en ergoterapeut i den skarpe ende.

Det er vores Aktivitets- og samværstilbud for mennesker med fysisk og psykisk handicap, som mangler en ekstra ergoterapeut – En af den slags ergoterapeuter som har fagligheden rigtigt skruet på, men som forstår at arbejdet med mennesker er en praktisk disciplin. Svaret findes ikke på side 5 i en grundbog, svaret findes sammen med dem eller den, der modtager hjælpen.

Vi fokuserer på fællesskabet i vores aktivitets- og samværstilbud. Det handler om at udvikle fællesskabet på fælleskabets præmisser. Det betyder i første omgang, at vores fokus er hvordan den enkelte kan bidrage til fællesskabet fremfor, hvad vedkommende selv kan få ud af fællesskabet.

Vores tilgang er at menneskers selvværd styrkes af at kunne bidrage og deltage. Det betyder noget at man har værdi for andre. På den måde bruger vi fællesskaber til at styrke den enkelte og gennem fællesskabet afsøge mulighederne for lærings- og kompetenceudvikling af individer.

Det er også en af årsagerne til at vi konstant forsøger at styrke fællesskaber på tværs af vores tilbud og på tværs af målgrupper.  Ligeledes har vi løbende fokus på at nedbryde parallelsamfund og etablerer løbende tiltag, som går på tværs af tilbud og målgrupper, ligesom vi løbende tænker i mulighederne for at deltage i civil- og lokalsamfund.

Mange af borgerne, som har deres daglige gang i vores aktivitets- og samværstilbud har komplekse funktionsnedsættelser både psykisk og fysisk og har således brug for betydelig støtte og hjælp, herunder også til f.eks. spisning og toiletbesøg. Deres handicap skaber store begrænsninger for deres muligheder for deltagelse, og er således afhængige af andre for at opretholde friheden i eget liv.

Det er en af årsagerne til at vi har flere faggrupper ansat. Vi har ansat pædagoger, pædagogiske assistenter, en lærer, en ernæringsassistent, en social og sundhedshjælper og to ergoterapeuter. Flere faggrupper øger muligheden for at tænke helhedsorienteret og kvalificere løsningerne for såvel fællesskabet som for den enkelte.

Vi mener ’fælleskab’ alvorligt - Ingen af FSU’s tilbud fungerer isoleret fra de andre. Det betyder ikke, at alle skal lave det samme, men det betyder at alle har ansvar for helheden og ikke bare sin egen funktion. Som ergoterapeut har man således også opgaver på tværs af organisationen og tanken er at ergoterapeuterne også skal have mulighed for løbende sparring med hinanden.

Kom og hør mere på vores informationsmøde om stillingen den 8. september kl. 17. Industriparken 4 4640 Faxe.

Ansættelsessamtaler har typisk blikket rettet mod ansøgerne – det er præsentation af og samtale om og med ansøgeren. Der er sjældent tid til at tale om arbejdspladsen. Vi mener, at det er vigtigt at man ved hvad man søger, når man søger hos os. Det er det som vi bruger informationsmøder til – til præsentation af vores grundlag, af FSU som helhed og af opgaverne som ergoterapeut. -Og så kan man stille alle de spørgsmål som man vil. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tiltrædelse og arbejdstid
Stillingen er fast på 37 timer pr. uge. Forventet tiltrædelse pr. 1. november 2020. Der vil blive indhentet straffe- og børneattest inden ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Onsdag den 16. september

Dato for ansættelsessamtaler
Fredag den 25. september

Vil du vide mere om jobbet
Henvendelser omkring stillingen kan sendes til leder Anette Dalby Færgegaard på email: anfab@faxekommune.dk, men vi opfordrer til deltagelse på informationsmødet. 

Få mere information om Faxe Kommune på vores hjemmeside: www.faxekommune.dk

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Løn efter kvalifikationer.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.