Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, Medicinsk Gruppe

Fast stilling fra 1. april 2018, 32 timer pr. uge.
Er du en ambitiøs og fagligt dygtig ergoterapeut? Har du gennemslagskraft samt en konstruktiv og engageret indstilling? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi søger!
 
Du vil primært komme til at arbejde i geriatrisk område. Derudover er 6 timer i gennemsnit pr. uge allokeret til arbejde i Hjælpemidler.
 
Dine kvalifikationer Vi søger en person, der har følgende kvalifikationer

  • erfaring med ergoterapeutisk undersøgelse, vurdering, planlægning, behandling, genoptræning og rehabilitering af geriatriske patienter
  • erfaring i at arbejde med forskellige medicinske patienter vil være en fordel
  • fagligt velfunderet og har faglig gennemslagskraft
  • erfaring med og fokuserer på kvalitetssikring og kvalitetsudvikling
  • dedikeret og gode samarbejdsevner, både ift. patienter og pårørende samt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde
  • fleksibel, kan prioritere, bevare overblikket i pressede situationer og fungere i en travl hverdag
  • effektiv og præcis i dokumentationen af sit arbejde, både skriftligt og mundtligt
  • hurtig til at tilegne sig ny viden
  • bidrager til fortsat udvikling af de ergoterapeutiske kerneydelser
  • innovativ indstilling og kan præsentere innovative resultater
 
Vi tilbyder engagerede og dygtige kolleger, et godt arbejdsmiljø samt et spændende og alsidigt arbejde med mange faglige udfordringer. Du får mulighed for at tage ansvar og være med til at udvikle de ergoterapeutfaglige kerneydelser og styrke samarbejdet omkring det enkelte patientforløb. Vi tilbyder grundigt introduktionsprogram, personlig mentorordning, faglig sparring og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 
Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens har som vision at arbejde for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Vi arbejder med fokus på monofaglige kerneydelser i et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Det er vores ønske at bidrage til effektive og accelererede patientforløb, med fokus på høj kvalitet. Fysio- og Ergoterapien og Livsstilscenter Brædstrup er én organisatorisk enhed med fælles afdelingsledelse. Hjælpemidler er en del af Fysio- og Ergoterapien, og Ernæringsklinikken er en del af Livsstilscenter Brædstrup. Fysio- og Ergoterapien består af en meget engageret, tværfaglig personalegruppe med 30 fysioterapeuter, 15 ergoterapeuter, en hjælpemiddeldepotansvarlig, to udviklingsansvarlige terapeuter, to kliniske undervisere, to sekretærer, to afdelingsterapeuter og én ledende terapeut.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Sundhedskartellet (Ergoterapeutforeningen) og Danske Regioner. Aflønningen fastsættes efter principperne for lokal løndannelse med baggrund i løntrin 4 efter anciennitet op til løntrin 6 (8 års anciennitet) samt eventuel kvalifikationsløn.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.
 
Kontakt os Se Fysio- og Ergoterapien og ring til afdelingsterapeut Rikke Møller Jensen eller TR for ergoterapeuter Anne Marie Sigh. Begge træffes via Fysio- og Ergoterapiens reception på tlf. 78 42 78 00.
 
Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen, skal du ansøge elektronisk via dette stillingsopslag.
Kopi af eksamensbevis med karakter og relevante udtalelser / referencer bedes vedhæftet som bilag.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 27. februar 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her