Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Lundgårdskolens Specialafdeling

Ergoterapeut med erfaring inden for specialregi til Lundgårdskolens specialafdeling
Lundgårdskolens specialafdeling har 25 pragtfulde elever fra 0. – 10. årgang. Alle er bevægehandicappede, og alle har indlæringsvanskeligheder. Vores specialafdeling indtager en central position i undervisning og træning af børn fra hele Midtjylland, og vores elever kommer fra 4 forskellige kommuner. Det er et meget alsidigt job med et stort tværfagligt samarbejde mellem hele medarbejdergruppen, men i særdeleshed med fysioterapeuten. Jobbet kræver stor selvstændighed, hvor hverdagen er præget af omskiftelighed og mange prioriteringer. Du vil blive involveret i elevernes liv og deres behov, hvilket også kræver fleksibilitet.

I specialafdelingen er der flere faggrupper, lærere, pædagoger, fysioterapeut, ergoterapeut, der samarbejder om eleverne.

Vi søger en ergoterapeut til 31 ugentlige time pr. 16. november 2020.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende stilling, da vi ved at det kræver en stærk monofaglig profil for at løfte det tværfaglige samarbejde bedst muligt. Vores elever skal blive så dygtige, som de kan.

Derudover er følgende meget centralt for denne stilling:

Du skal

 • brænde for at ville være med til at gøre noget særligt for børn med CP/handicaps
 • være fleksibel i også at hjælpe eleverne med hverdagens udfordringer, fx spisesituationer, personlig hygiejne, omklædning etc.
 • have erfaring med oralmotorisk træning
 • mestre forældresamarbejdet omkring sårbare børn
 • have kontakt til andre offentlige instanser
 • have erfaring med CPOPprotokoller
 • have kendskab til tilretning af hjælpemidler
 • have kendskab til udarbejdelse af sensorisk profil
 • indgå i forpligtende teamsamarbejde med de andre kolleger og faggrupper
 • være initiativrig og villig til at gå forrest
 • kunne se og udarbejde digitale løsninger til gavn for børn med disse handicaps
 • have let til smil, humor og glimt i øjet

Lundgårdskolen er en af midtbyskolerne i Herning Kommune. Skolen er placeret i Tjørring 4 km nordvest for Herning centrum. Vi har 530 pragtfulde elever fordelt på 0.-9. årgang med 1-2 spor i grundskolen og 3-4 spor i overbygningen. Lundgårdskolen underviser også Herning Kommunes ældste modtagerklasseelever. Og så har vi som nævnt vores specialafdeling med 25 elever. Vi har en SFO-afdeling, hvor der går ca. 120 børn. Der er 75 positive og engagerede medarbejdere.

Yderligere oplysninger
Ring gerne til skoleleder Ketty Høj tlf. 9628 7802/2136 9450, viceskoleleder Kim Toft tlf. 9628 7803/2945 5960 eller pædagogisk leder i SFO´en, Gitte Brixen tlf. 2980 5712 for at aftale et møde, så du kan høre mere om vores dejlige skole, inden du sender din ansøgning.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning vedlagt cv og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk via linket.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 18. september kl. 12.00. Samtaler afholdes den 28. september mellem 9 - 12. Opstart pr. 16. november eller hurtigst muligt derefter

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.