Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Rehabilitering i Favrskov Kommune

Ergoterapeut med kompetencer inden for rehabilitering 


Rehabilitering i Favrskov Kommune søger pr. 1. april 2018 eller snarest en ergoterapeut 32 timer pr. uge til fast ansættelse. 


Rehabilitering arbejder med aktiverende hjælp til borgere i eget hjem i hele Favrskov Kommune. Formålet med Rehabiliterings indsats er at træne borgere til videst muligt at blive i stand til at mestre hverdagen ved egen hjælp. 


Ergoterapeutens opgaver er i samarbejde med borgeren at udarbejde målsætninger og arbejde efter de opstillede mål for borgerens ADL - træning med fokus på personlig pleje og praktisk hjælp, herunder afprøvning og instruktion i anvendelse af hjælpemidler. Ergoterapeuten udarbejder funktionsvurderinger og dokumenterer indsatserne i den elektroniske journal. Der er et tæt samarbejde med visitatorer om borgerforløbene, og samarbejdet med andre fagprofessionelle er et vigtigt fokus. Der er udarbejdet modeller for forløb og koordination. 


Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt hos borgerne i hele Favrskov Kommune og samtidig indgå som del af et team, der løser opgaverne i fællesskab og inddrager hinandens kompetencer. Den daglige planlægning sker ved teamets disponator og teamlederen. 


Vi forventer, at du  • har erfaring med rehabilitering i borgernes eget hjem

  • kan vurdere og justere den trænende indsats i forhold til borgerens udvikling

  • er god til at anvende din ergoterapeutiske viden i rehabilitering

  • har erfaring med at indgå i og bidrage i et tværfagligt samarbejde

  • har erfaring fra træning af borgere med forskelligartede problemstillinger

  • har viden om og kan anvende forflytningsteknikker. 


Om Rehabilitering
Teamet er sammensat af en engageret gruppe af kollegaer på ca. 14 medarbejdere; social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, ergoterapeuter og socialrådgiver. Teamet er organiseret i tæt sammenhæng med Visitation og Hjælpemidler, ligesom der samarbejdes og videndeles internt og eksternt med bl.a. hjemmeplejen, hjerneteam og træningsafdeling. Teamet arbejder løbende med den faglige udvikling, som du har mulighed for at have indflydelse på. 


Teamet har base i lokaler på Plejecentret Hinneruplund, og der køres ud i hele kommunen. Teamet møder ind kl. 7.30 på hverdage. Kørsel i egen bil honoreres efter statens takster. Kørekort er en nødvendighed. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst. 


Yderligere oplysninger om stillingen
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Camilla Skovgaard Andersen, tlf. 89 64 23 52, mail casa@favrskov.dk. 


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 


Ansættelsessamtaler
Der holdes ansættelsessamtaler mandag den 26. februar. 


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her