Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Rehabiliteringsteamet

Rehabiliteringsteamet Bornholm søger ergoterapeut

Timeantal 32 - 37 timer efter aftale.

Vi har brug for endnu en ergoterapeut til at indgå i tæt samspil med teamets øvrige ergoterapeut, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og –hjælpere. Du skal tage medansvar for at koordinere borgerforløbene og understøtte den rehabiliterende tilgang med dine særlige kompetencer.

I Rehabiliteringsteamet arbejder SSA, SSH, ergoterapeuter, fysioterapeut og sygeplejersker side om side med borgere og pårørende i et målrettet rehabiliteringsforløb. Ved opstarten af forløbet formulerer borgeren med støtte fra Rehabiliteringsteamet et overordnet mål for forløbet. Målet kan relatere sig til de hverdagsopgaver, som borgeren har brug for støtte til, men det kan også repræsentere borgerens drøm. Det formulerede mål understøttes af et eller flere delmål, som er med til at præcisere retningen for forløbet og de faglige indsatser.

Du skal som ergoterapeut deltage i leveringen af ydelser og herigennem være med til at afdække borgernes muligheder for at opnå selvstændighed. Det kan dreje sig om den lettere personlige pleje - fortrinsvis i morgentimerne, hvorefter resten af dagen vil være til funktionstræning, vurderinger vedr. borgers evne til selv at varetage rengøring, afprøvning af hjælpemidler, dokumentation samt sparring med øvrige faggrupper.

Borgerne kan være tilknyttet Rehabiliteringsteamet i op til 8 uger gennem servicelovens §83A – og tiden går hurtigt. Så det er nødvendigt med et kontinuerligt fokus på udvikling, optimal udnyttelse af borgerens ressourcer og potentiale, på løbende tilpasning af opgaver og på afslutning af ydelser.

Vi arbejder med borgere med meget forskellige baggrunde, i medicinske, kirurgiske, psykiatriske samt sociale problemstillinger. Borgerne har mange forskellige udfordringer og med meget forskellig tyngde i opgaven. Det stiller krav til os, og dermed dig, om

 • at have gode evner til dialog med borgere og pårørende om deres behov og ønsker til en god dagligdag
 • at du som led i din vurdering af borgernes potentiale kan indgå i den lettere personlige pleje og levering af praktisk hjælp
 • kunne træne med borgerne i ADL og i funktionstræning
 • kunne supervisere social- og sundhedsassistenter og -hjælpere i ADL samt i forskellige træningsformer og dokumentation heraf.
 • at være stærk i din kommunikation  
 • at have en velfunderet og skarp dokumentationspraksis
 • gode evner til at skabe relationer
 • gode evner til ved hvert eneste besøg at støtte borgerne til at tro på deres egne muligheder og potentiale
 • at samarbejde med mange fagligheder og ikke mindst borger og pårørende
 • at rumme faglig åbenhed
 • at bidrage til et fælles fokus på læring, kompetenceudvikling og optimale rehabiliteringsforløb

Har du lyst til at bruge dine faglige og personlige kompetencer i en hverdag fyldt med fagligt fokus, godt humør og stærkt samarbejde og hvor der er ledelse tæt på opgaverne, så søg! Ring gerne og hør nærmere.

Vi arbejder med borgere på hele øen, så kørekort er en nødvendighed. Mødested er Ravnsgade 5, 3720 Åkirkeby. Vi bor i hus med hjemmeplejen i Åkirkeby og deler også lokaler med sygeplejen og terapeuter fra Genoptræningen i Center for Sundhed og Forebyggelse. Vi er et hus fuldt af liv med mange muligheder for sparring og udvikling på kryds og tværs.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 17-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 3

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lena Hartelius på 56927051 eller 30508290.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.