Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til spændende kontaktperson stilling på intensivt afsnit i Hillerød

Motiveres du af at gøre en forskel for mennesker, som har det psykisk svært? Og vil du være med til at skabe gode indlæggelsesforløb, med fokus på den enkelte patients behov og ressourcer? Så er vi nysgerrige på at møde dig og høre, hvad der driver netop dig i dit arbejde som ergoterapeut.

På afsnit 2422 har vi i over et år arbejdet med implementeringen af kontaktperson-funktionen for ergoterapeuter i afsnittet. Vi har på baggrund af de positive erfaringer med at identificere og understøtte patientens ressourcer og ikke mindst med et større fokus på patient og pårørendeinddragelse, et fortsat ønske om at styrke den tværfaglige kompetencefordeling i de forskellige vagter.

Afsnittet består af en stabil personalegruppe, der har opnået særlige kompetencer indenfor områder som forebyggelse og nedbringelse af tvang, og håndtering af selvskade og aggression. Vores samlede personalegruppe er bredt tværfagligt repræsenteret og vi har for nyligt ansat en socialpædagog i kontaktpersonfunktion for at understøtte dette.

Som afsnit sætter vi en ære i relations arbejdet og ønsker at styrke den miljøterapeutiske indsats for at skabe mening, forudsigelighed og struktur for patienterne under deres indlæggelse. Derfor tilbyder vi også forskellige aktiviteter.

Vi er så heldige at have et tværfagligt team som ikke indgår som en del af normeringen. Teamet består af en aktivitetsmedarbejder, en ergoterapeut og en fysioterapeut og har med deres forskellige faglige perspektiver fokus på formålsbestemte aktiviteter både som individuelt—og gruppetilbud.

Vi er stolte af at stillingerne har vist sig at være attraktive og der har været udvist en stor interesse for kontaktperson-funktionen. Samtidig har vi haft en meget lille udskiftning i funktionen. Vi ønsker derfor at udvide med endnu en stilling for at understøtte det ressourceorienteret fokus i behandlingen.

Et team med fokus på samarbejde og faglig udvikling
Du bliver en del af afsnit 2422, hvor vi som kollegagruppe er fagligt nysgerrige og har fokus på udviklingen af den tværfaglige behandling med fokus på recovery. Kendetegnende for os er, at vi vægter fællesskabet med hinanden og patienterne meget højt. Dagene på afsnittet er sjældent ens og tempoet i arbejdet varierer.

Du bliver en del af et team, der prioriterer samarbejde højt og hjælpes ad om opgaverne – store som små. Vi har fokus på faglighed og kompetenceudvikling og bidrager alle til hinandens udvikling. Vi sørger derfor for, at du bliver godt introduceret til afsnittet og opgaverne, ligesom vi prioriterer tiden til de faglige drøftelser i hverdagen.

Dine opgaver som ergoterapeut med kontaktperson-funktion på 2422
Din kerneopgave bliver relations arbejdet, hvor behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov. I den forbindelse består en væsentlig opgave i at identificere den enkeltes ressourcer og matche dem til aktivitetsmulighederne i afsnittet.

I tæt samarbejde med dine kollegaer vil du desuden komme til at arbejde med:

  • Afsnittets sanserum hvor der er et stort fokus på at udbrede og anvende beroligende metoder tilpasset den enkeltes arrousal niveau
  • Miljøterapi tilpasset den enkeltes behov for struktur og forudsigelighed i hverdagen
  • Være med til at iværksætte og understøtte meningsfulde aktiviteter
Du bliver en del af de forebyggende indsatser, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Du vil derfor få indflydelse på behandlingen og udviklingen i afsnittet. Samtidig forventer vi, at du tager del i at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder.

Hvem er du?
Vi ser gerne at du har psykiatrisk erfaring og brænder for specialet. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende kontaktperson stilling, men dette er ikke et krav. Derudover er det relevant hvis du:

  • Har kendskab til sansemodulation med henblik på deeskalering.
  • Kan bruge miljøet og omgivelserne og de muligheder de tilbyder.
  • Er nysgerrig på arbejdet omkring at forebygge konflikter og tvang.
Hvis du tilfældigvis er nyuddannet men har en særlig interesse for specialet, så skal dette selvfølgelig ikke være en hindring. Vi hører gerne fra dig alligevel. Da vi vægter både de personlige og faglige kompetencer højt i forhold til at blive en del af teamet.

Vi forestiller os, at du trives i en alsidig hverdag og vil tage del i en sparringskultur.

Derudover har vi kollegaer, som er gode til f.eks. at spille musik, bage, stå på rulleskøjter eller på anden vis iværksætte aktivitet, hvor både patienter og personale deltager. Har du ideer eller relevante interesser, vi kan integrere i afsnittets miljøterapeutiske tilbud – så vil vi meget gerne høre dem.

Så har du mod på og lyst til at være med til at sætte dit præg på kontaktperson-funktionen i en akut og intensiv kontekst, så er vi klar til at tage imod dig. Det spørgsmål vi er optagede af, er at lære dig bedre at kende og høre om dine ønsker for stillingen.

Vi sørger for at klæde dig godt på
Vi tilbyder at tilpasse din introduktion i tæt samarbejde med dig, så du får et grundigt indblik i specialet og lærer både afsnittets arbejdsgange og dine nye kollegaer at kende.

Fra første arbejdsdag tilknyttes du afsnittets mentorordning, som du løbende kan sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer. Derudover tilbyder vi:

  • Introduktion til afsnittets referenceramme, herunder Recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi
  • Ugentlig kognitiv supervision
  • 2 årlige udviklingsdage for den samlede personalegruppe
Så er du interesseret i at arbejde med kontaktpersonsfunktionen, hører vi meget gerne fra dig.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer. Da vi opnormerer i aftenvagten, vil det være muligt at søge en stilling i fortrinsvis aftenvagt. Der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har lyst til at få en rundvisning i afsnittet, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38.

Ansøgningsfristen er den 1. juli 2020, kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket andet sted på siden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.