Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til Træning & Aktivitet

Ergoterapeut søges til Træning & Aktivitet
Område Vest, Herning Kommune

Er du en dygtig og erfaren ergoterapeut med ben i næsen? Brænder du for at gøre en forskel for de ældre borgere? Ønsker du at være en del af en dynamisk terapeut gruppe, hvor du kan være med til at skubbe på udviklingen?
- så har vi stillingen til dig!

Vi søger en ergoterapeut, der skal løse hverdagsrehabilitering, genoptræning og vedligeholdende træning efter Servicelovens §83a og §86 samt i mindre grad efter Sundhedsloven §140.
Træningen foregår primært i borgerens eget hjem i tæt samarbejde med hjemmeplejen, borgeren, pårørende, visitation, demensvejledere og kolleger i Træning og Aktivitet.

Du vil derudover varetage arbejdsmiljøopgaver målrettet personalet i 1-2 hjemmeplejegrupper. Udover sparring i forflytningsteknikker, afprøvning og bevilling af basis APV hjælpemidler, samt beskrivelse og implementering af forflytningsvejledninger og -aftaler, vil der også være forflytningsundervisning rettet mod disse grupper.

På aktivitetscentrene vil du desuden indgå i samarbejdsrelationer med den øvrige personalegruppe for at sikre et varieret og inspirerende aktivitets- og træningsmiljø i huset. Du vil i samarbejde med terapeutgruppen i Træning og Aktivitet, desuden medvirke til at udvikle vores faglige indsats.

Stillingen er på 30 timer, med opstart 1. april 2020 og med base på enten Aktiv Centret eller Fuglsangsø Centret.

I Sundhed og Ældre fremmer vi borgerens mulighed, for at være mest mulig herre i eget liv. Vi lægger derfor stor vægt på, at du har blik for både din opgave og helheden. At du har gode samarbejdsevner og er selvstændig og fleksibel i opgaveløsningen, samtidigt med at du tilrettelægger din dag effektivt og til gavn for borgerne.
Du har en engageret og positiv tilgang til verden, med blik for udviklingsmuligheder. Du kan motivere og formidle din faglige viden, så det giver mening for den enkelte borgere, brugere og kollegaer og derved fremmer den fælles indsats.
Du skal være skarp til IT og kommunikation, samt evne at begå dig i organisationen, hvor du har forskellige roller i forskellige opgaver.
Stillingen har en meget bred opgave portefølje, hvorfor det er en forudsætning for ansættelse, at du har en bred erfaringsbaggrund og er skarp til at navigere i komplekse sammenhænge.

Vi tilbyder dig en meget varieret hverdag, med mulighed for at have stor indflydelse på eget arbejde, samt samarbejde i et tværfagligt team i konstant udvikling - i tilknytning til centre med lang tradition for samarbejde med brugere og frivillige.

Er denne stilling noget for dig, så send en elektronisk ansøgning, hvor du uddyber din motivation, beskriver hvem du er, og hvad vi får ud af at ansætte dig. Vedlæg et udførligt CV, med beskrivelse af relevant erfaring i indhold og tidsperiode.

Ansøgningsfrist er mandag den 17. februar kl. 8.00
Der afvikles samtaler mandag den 24. februar.

Løn og Ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst

Hvis du har uddybende spørgsmål kontakt gerne leder Trine Rold på tlf. 2235 5706.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.