Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeuter inden for neurologien til Træning

Brænder du for at gøre en forskel for borgere med mange forskellige neurologiske problemstillinger? Er du uddannet ergoterapeut, og har du erfaring inden for det neurologiske område? Og trives du i et travlt og til tider omskifteligt miljø med positive og engagerede kollegaer? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter.

Hos Træning i Assens Kommune søger vi:

  • en ergoterapeut til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse fra den 1. juni 2021
  • en ergoterapeut til en midlertidig stilling på 37 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt og frem til den 31. december 2021.

Hvem er vi

Du bliver en del af et team bestående af 6 fysioterapeuter og 5 ergoterapeuter. Vi holder til i Aarup og arbejder primært sammen om borgere med neurologiske sygdomme. 

Vores kommende ergoterapeuter vil primært have opgaver i forhold til borgere med neurologiske problemstillinger, men der vil også være træningsopgaver inden for det geriatriske og ortopædkirurgiske område.

Vi er et team af positive og engagerede kollegaer, som har et godt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til og fokus på faglig udvikling, sparring og vidensdeling.

Hvem er du

  • Du har erfaring inden for det neurologiske område.
  • Du kan undersøge og genoptræne borgere i forhold til parestisk OE problematikker, kognitive problemstillinger, FOTT og ADL.
  • Du har gerne videreuddannelse inden for FOTT-området.
  • Du er vant til at arbejde målrettet sammen med borgerne med udgangspunkt i den rehabiliterende tankegang, samt at inddrage pårørende i det omfang det er relevant.
  • Du er god til at formidle, den viden du har om borgeren, til både borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er fleksibel og god til at bevare overblikket og arbejde i en kompleks og travl hverdag.
  • Du er indstillet på at arbejde frem til kl. 17 en til to dage om ugen.
  • Du har kørekort til personbil.

Om jobbet

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en varieret og spændende arbejdsdag. Som en del af teamet vil du have stor indflydelse på, hvordan opgaverne tilrettelægges ud fra borgerens mål.

Du vil få mange samarbejdspartnere på tværs af kommunen, hvor rehabilitering er det samlende begreb. Træningen af borgerne foregår både individuelt, på hold, i borgerens hjem og på træningscenteret.

Du vil få ansættelse som selvtilrettelæggende og dermed få stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Da hverdagen er meget omskiftelig – blandt andet pga. coronasituationen – forventer vi også en stor fleksibilitet fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Begge stillinger er midlertidige. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest i forbindelse med ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk

Vil du vide mere

Hvis du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte leder af Træning Lykke Oddershede Jørgensen på tlf. 64 74 71 47 eller ergoterapeut Janni Haugaard Rasmussen på tlf. 64 74 69 78.

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.