Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut/studerende søges til Rehabiliteringsafdelingen i Albertslund Kommune

Ergoterapeut/studerende søges til Rehabiliteringsafdelingen i Albertslund Kommune.
 
Vi søger en ergoterapeut til at hjælpe os hver 4. weekend, lørdag og søndag i et typisk tidsrum fra kl. 7.30 til 13.30, derudover hjælp til at afløse ved ferie og kurser. Ansættelse fra 1. september 2020 eller efter aftale.
 
Rehabiliteringsafdelingen har 12 pladser, der benyttes til borgere, som har behov for rehabilitering eller aflastning hele døgnet. Formålet er, at borger i løbet af kort tid, igen kan mestre sit liv og komme hjem i egen bolig med de rigtige hjælpemidler og den nødvendige hjælp. Vi prioritere at sammen borgerne og pårørende sættes der SMART-mål for opholdet på rehabiliteringsafdelingen.

Afdelingen består af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker, 2 fysioterapeuter og 1 ergoterapeut, køkkenassistent, diætist samt studerende/elever.
Rehabiliteringsafdelingen varetager genoptræningsopgaven efter Sundhedsloven §140 efter udskrivelse fra sygehus til de borgere, der er indlagt i afdelingen. Dette gøres ud fra en rehabiliterende tilgang med henblik på borgernes fysiske, psykiske og sociale tilstand.
 
Vi søger en ergoterapeut der vil varetage træning med borgerne i weekenden. Afdelingens øvrige terapeuter vil have udarbejdet et oversigt over hvilke træninger der skal varetages. Når terapeuter holder ferie/kursus, kan der være behov for hjælp i hverdagene, hvor det udover træning, kan være at deltage ved borgers møder f.eks. opstartmøder eller udskrivningsmøder.

Vi søger en ergoterapeut der:

  • Kan foretage ADL-vurderinger/træning indenfor P-ADL og I-ADL.
  • Har viden og erfaring indenfor dysfagi herunder både vurderinger og træning, helst med gennemført F.O.T.T- grundkursus, dog ikke et krav.
  • Har viden om basale og mere komplekse forflytninger og lejringer af borgere, også de tungere neurologiske borgere samt at kunne rådgive og videregive til personalet på afdelingen.
  • Har erfaring med at lave vurderinger samt træning med forskellige borgere med forskellige sygdomsbilleder.
  • Har Viden om basale hjælpemidler.
  • Kan trives med at opgaver er bestemt af andre, men der er mulighed for egen fleksibilitet.
  • Kan trives med samarbejde med øvrige terapeuter, der som oftes kun vil foregå over skrift, da der i weekenden kun er 1 terapeut på arbejde.
Vi tilbyder en introperiode, der vil foregå både i hverdage og i weekenden, så du lærer afdelingen at kende, hvordan arbejdsgangene er, og hvilke opgaver der særligt skal være vægt på i weekenderne.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Det er en del af personalepolitikken i Albertslund Kommune at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.
 
Yderligere oplysninger:
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, så kontakt Rehabiliteringsafdelingen afdelingsleder:
Mette Christensen på tlf. 51663336 eller mette.christensen@albertslund.dk
 
 
Ansøgningsfrist: 16. juli 2020
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 30
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.