Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness)- søger en underviser til laborantuddannelsen.

Om jobbet

Du vil blive en del af et spændende, professionelt og udviklende læringsmiljø, som bygger på, at vores studerende motiveres af at arbejde med konkrete problemstillinger. Vi har stor respekt for de ressourcer, de studerende kan bidrage med. Vi ser læringsmiljøet som et sted, der skabes af underviserne og de studerende i fællesskab.

Undervisningen er organiseret i teams, og som underviser på Cphbusiness bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi støtter og hjælper hinanden.

Al undervisning er tematiseret og afvikles i samarbejde med en til to undervisere fra teamet. Området Laboratorie og Miljø hører til på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød og har cirka 20 medarbejdere og et godt, kollegialt arbejdsmiljø. På erhvervsakademiuddannelsen laborant har vi cirka 100 studerende, og på erhvervsakademiuddannelsen miljøteknolog er der også cirka 100 studerende.

Om dig

Det vigtigste for os er, at du brænder for at undervise, formår at give din undervisning en praktisk vinkel og kan inddrage virksomheder i din undervisning, så den bliver mest mulig praksisnær.

Vi ser gerne, at du er fortrolig med undervisning på både dansk og engelsk. Du skal være en teamplayer, der kan planlægge og udvikle læringsforløb i samarbejde med andre undervisere.

Rent fagligt leder vi efter en kollega, der har interesse og kompetencer inden for:

  • Mikrobiologi
  • Genteknologi
  • Celledyrkning
Vi forventer desuden, at du:

  • Har flere års relevant erhvervserfaring
  • Er indstillet på, at undervisningen også kan ligge om aftenen
  • Er fleksibel og kan indgå i konstruktivt samarbejde i undervisningsteams og med eksterne partnere
Vi ser også gerne, at du har undervisningserfaring, men det er ikke et krav.

Underviser på Cphbusiness

Du vil blive tilknyttet området Laboratorie og Miljø, der er ét af vores seks programområder. Her vil du blive en del af et team, som i fællesskab planlægger og gennemfører undervisning, vejledning og udviklingsprojekter for og i samarbejde med erhvervslivet.

Som nyansat adjunkt indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.

Dine opgaver som adjunkt omfatter:

  • Pædagogiske opgaver i dit eget og andre teams
  • Deltagelse i og være projektleder på forsknings- og udviklingsaktiviteter
  • Deltagelse i interne og eksterne faglige vidennetværk
  • Tilrettelæggelse og afvikling af undervisning med reference til teamnormer og aftaler, samt krav til det faglige indhold
Løn- og ansættelsesvilkår

Som fastansat adjunkt/lektor bliver du ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Annette Thromsholdt på telefon: 24 29 33 60 eller e-mail: ath@cphbusiness.dk.

Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 22. november 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse den 4. januar 2021.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.